Η Ελένη όπως δεν την έχεις ξαναδεί: Με σέξι σορτς καβάλα σε μηχανή! [photos]

20.04.2016
Δεν περνάει εβδομάδα που η Ελένη Μενεγάκη να μην πρωταγωνιστεί στα εξώφυλλα των ιλουστρασιόν περιοδικών. Η Ελένη για ψώνια, η Ελένη σε διήμερες εξορμήσεις, η Ελένη σε προσωπικές δουλειές, η Ελένη στην τράπεζα, κάθε δραστηριότητα της γίνεται πρώτη "μούρη" στα εξώφυλλα.

Αυτή την εβδομάδα τα lifestyle περιοδικα, φιλοξενουν την πρόσφατη επίσκεψη της παρουσιάστριας στο κέντρο της Αθήνας. Η Ελένη παρέα με τον Ματέο Παντζόπουλο επισκέφτηκαν για ακόμα μία φορά το γραφείο του αρχιτέκτονα, Τάσου Ζέππου. Και υποθέτουμε ότι τα σενάρια για πιθανη μετακόμιση της φαμίλιας της σε νέο σπίτι, θα ξανά μανα φουντώσουν!

Ωστόσο, εμείς στεκόμαστε στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται στα περιοδικά Hello και ΟΚ, όπου δείχνουν τη Μενεγάκη σε στιγμές, που δεν την έχουμε ξαναδεί.

Είκοσι τόσα χρόνια, το Λενιώ είναι η απόλυτη πρωταγωνίστρια της lifestyle ζωής και την έχουμε δει σε διάφορες στιγμές. Αλλά καβάλα σε μηχανή, δε θυμόμαστε να την έχουμε ξαναδεί.

Ω ναι. Η "βασίλισσα" έβαλε το καυτό της το σορτσάκι και τα ψηλοτάκουνα πέδιλα και ανέβηκε στη μηχανή του αρχιτέκτονα. Οι δυο τους, όπως διαβάζουμε, κατευθύνθηκαν με τη μηχανή προς το γραφείο του, όπου τους περίμενε ο Ματέο.

Το ζευγάρι έμεινε εκεί περισσότερο από μία ώρα, ενώ κατά την έξοδο τους ο φακός των περιοδικών τούς απαθανάτισε να φεύγουν πιασμένοι από το χέρι. Μάλιστα, ο Παντζόπουλος κρατούσε στο χέρι του φακέλους και ντοσιέ γεμάτα χαρτιά.