Μία "Κέιτ" για τον πρίγκιπα Χάρι -Η νεά του αγαπημένη τα έχει ΟΛΑ; [photos]

31.10.2016
Ερωτευμένος ξανά λέγεται ότι είναι ο μικρός πρίγκιπας της Βρετανίας και μάλιστα με μια κοπέλα που δείχνει να συγκεντρώνει όλα όσα χρειάζεται για να ενταχθεί στη βασιλική οικογένεια, αν αυτή βέβαια, ρίξει λίγο νερό στο κρασί της.

Άτακτος και "επιρρεπής" θα λέγαμε ότι υπήρξε ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος, όμως μεγαλώνοντας δείχνει να σοβαρεύεται. Σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα μάλιστα, βρήκε και την κατάλληλη κοπέλα για... σπίτι! Ηθοποιός με φιλανθρωπικές και ανθρωπιστικές ανησυχίες, που μοιάζει και πολύ στην Κέιτ Μίντλετον. Όμως... κάπου μπορεί να "κολλήσει" το όλο πράγμα!!!

Μέγκαν Μαρκλ (Meghan Markle) το όνομά της φημολογούμενης ως νέας αγαπημένης του 32χρονου πρίγκιπα και είναι 35 ετών με ένα διαζύγιο στο ενεργητικό της. Η Μέγκαν υπήρξε παντρεμένη για δυο χρόνια με τον παραγωγό Τρέβορ Ένγκελσον, σε έναν γάμο που έληξε το 2011. Ηθοποιός και μοντέλο με καταγωγή από τον Καναδά, η Μέγκαν λέγεται ότι γνώρισε τον πρίγκιπα Χάρι όταν εκείνος βρέθηκε στο Τορόντο, το καλοκαίρι, για να προωθήσει τα Invictus Games, την αθλητική διοργάνωση για τα μέλη των ενόπλων δυνάμεων που έχουν τραυματιστεί.

Όσοι παρακολουθούν τη σειρά "Suits" θα αναγνωρίζουν στο πρόσωπό της την τηλεοπτική "Ρέιτσελ Ζέιν" [φωτό επάνω].

Η Μαρκλ έχει ιδρύσει ένα δικό της Lifestyle δίκτυο με το όνομα The Tig, ενώ σχεδιάζει ρούχα και ενδιαφέρεται πολύ για τα κοινά και τα παιδιά του τρίτου κόσμου.

#TBT to my solo trip to @sfhmembers #treatyourself #UK #sohohouse #farmhouse

A photo posted by Meghan Markle (@meghanmarkle) on Oct 20, 2016 at 6:27pm PDT

Σύμφωνα με τη Sunday Express, η Μέγκαν έχει ήδη γνωρίσει τον δούκα και τη δούκισσα του Κέιμπριτζ οι οποίοι έδωσαν αμέσως την έγκρισή τους.

Το μόνο που μένει είναι η επιβεβαίωση!