Meghan Markle - Να γιατί φοράει ένα νούμερο μεγαλύτερα παπούτσια

25.06.2018
Meghan Markle - Να γιατί φοράει ένα νούμερο μεγαλύτερα παπούτσια
Για τον ίδιο λόγο, ίσως θα έπρεπε να το κάνεις και εσύ...

Σήμερα (19/1/2019) συμπληρώνονται 8 μήνες από τη στιγμή που η Meghan Markle παντρεύτηκε τον πρίγκιπά της. Παρά τον κάποιο πόλεμο που δέχεται η ίδια δείχνει να έχει αγκαλιάσει πλήρως τη νέα της ζωή ως δούκισσα του Sussex καθώς και το νέο της... στυλ! Πλέον, η go-to επιλογή της στα παπούτσια δεν είναι άλλη από τις chic, ψηλές, κλασικές γόβες τις οποίες, μάλιστα, φοράει πάντα ένα νούμερο μεγαλύτερες από το κανονικό της!

Δες και αυτό: Meghan Markle: Το σανδάλι αποκάλυψε την ουλή από την κρυφή επέμβαση [photos]

Σύμφωνα με τη fashion expert Harriet Davey είναι πιθανό η Meghan να κάνει αυτή την επιλογή προκειμένου να προστατέψει τα πόδια της! "Οι celebs συχνά επιλέγουν ένα ή δύο νούμερα μεγαλύτερα παπούτσια όταν πρόκειται να εμφανιστούν στο κόκκινο χαλί ή σε κάποια εκδήλωση, προκειμένου να αποφύγουν τις φουσκάλες - μια αιτία που όλες μπορούμε να ταυτιστούμε!" Η ίδια εξήγησε πως τα πόδια πρήζονται όταν φοράμε ψηλά παπούτσια για μεγάλο διάστημα και αυτό προκαλεί τις φουσκάλες και, μελλοντικά, επίπονα κότσια.

Διάβασε επίσης: Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Το "I love you" δεν έχει ειπωθεί ποτέ από το στόμα μου»

Όσο για το πώς τα καταφέρνει να περπατάει με χάρη με μεγάλα παπούτσια; "Ένα γνωστό κόλπο είναι να γεμίζεις την μύτη των παπουτσιών με χαρτί ή βαμβάκι το οποίο μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα όταν αργότερα νιώσεις πως χρειάζεσαι περισσότερο χώρο.

Μήπως είναι ώρα να υιοθετήσεις και εσύ αυτή την τακτική;