Η Μeghan έπαθε... Kate στην τελευταία της εμφάνιση με τη βασίλισσα και τον Harry [photos]

27.06.2018
Η Μeghan έπαθε... Kate στην τελευταία της εμφάνιση με τη βασίλισσα και τον Harry [photos]
Ακόμη μία εμφάνιση της πάντα στυλάτης δούκισσας του Sussex συζητήθηκε πολύ και για διάφορους λόγους .

Η αφορμή δόθηκε από την πιο πρόσφατη γιορτή του παλατιού όπου η Meghan και ο Harry εκτέλεσαν χρέη οικοδεσποτών στο πλευρό της βασίλισσας. Ο λόγος για την εκδήλωση των βραβείων Queens Young Leaders, που πραγματοποιείται τα τελευταία 4 χρόνια με τη βασίλισσα να βραβεύει νέους από τις 53 χώρες μέλη της βρετανικής κοινοπολοιτείας που διέπρεψαν τη χρονιά που πέρασε.

"Η πριγκίπισσα φορούσε Prada" για την περίσταση και συγκεκριμένα ένα φόρεμα του διάσημου οίκου με κουμπιά σε ροζ παλ χρώμα το οποίο συνδύασε με ένα μαύρο clutch του ίδιου οίκου και εντυπωσιακά γοβάκια Aquazzura .

Αυτό, βέβαια που συζητήθηκε δεόντως στα βρετανικά ΜΜΕ ήταν το στυλ που επέλεξε η 36χρονη δούκισσα για το μαλλί της, στυλ που μοιραία παρέπεμπε στη συννυφάδα, Kate.

Η αλήθεια είναι ότι στις πρώτες εμφανίστις της, η Meghan είχε διατηρήσει το sleek look - σήμα κατατεθέν στην κώμη -ή εναλλακτικά τα μαζεμένα μαλλιά, είτε αυστηρά είτε χαλαρά. Σιγά σιγά όμως φαίνεται ότι υιοθετεί το κυμματιστό που λανσάρει εδώ και χρόνια η δούκισσα του Cambridge, χτένισμα που της "προσθέτει" μερικά χρόνια, αλλά ίσως αυτό να είναι και το ζητούμενο.

•Tags: #KateMiddleton #KateAndWilliam #English #Follow4follow #like #followme #new #Beauty #UK

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Duchess of Cambridge🇬🇧 (@kate_middleton_daily) στις

Meghan and Prince Harry join the Queen for star-studded Young Leaders reception at Buckingham Palace. #youngleadersreception#meghanmarklestyle#meghanandharry#meghanmarkle#DukeofSussex

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan Markle💙 (@meghanmarkleid) στις

Γεγονός είναι πάντως πως η Meghan παραμένει πιστή στις παστέλ επιλογές της, με έμφαση στο ροζ, επιλογές που συμμερίζονται τόσο η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας όσο και η Melania Trump.

The Dutches of Sussex #meghanmarkle look beautiful in blush pink👌👌you can never go wrong with this colours🌸 #royalfamily #fashion #royal #style

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Your Fashion Trends &Style (@theglamorousfashion) στις