Meghan Markle: Ο ψυχολογικός λόγος για τον οποίο φοράει συχνά ροζ μας έκανε να χαμογελάσουμε

04.07.2018
Meghan Markle: Ο ψυχολογικός λόγος για τον οποίο φοράει συχνά ροζ μας έκανε να χαμογελάσουμε
Η Μeghan Markle σχολιάζεται συνεχώς για τις ενδυματολογικές της επιλογές από τη στιγμή που έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Κυρίως μετά τον γάμο της με τον Πρίγκιπα Harry, η πρώην ηθοποιός φροντίζει να προσέχει και την παραμικρή λεπτομέρεια στο στυλ της, γνωρίζοντας πως κάθε της κίνηση θα σχολιαστεί –ιδίως κάθε φορά που ποζάρει σε κάποιο επίσημο event δίπλα στην Queen Elizabeth.

Τον τελευταίο καιρό σχολιάζεται ιδιαιτέρως η εμμονή της με το baby pink χρώμα. Η ίδια το επιλέγει σε σύνολα, καπέλα και γόβες, με το κοινό να αναρωτιέται τι κρύβει αυτή της η εμμονή με το χρώμα το οποίο σε καμία περίπτωση δεν μας είχε συνηθίσει να φορά πριν τον γάμο της.

Τι συμβαίνει τελικά με τη Δούκισσα του Sussex;

Η σύμβουλος χρωμάτων Karen Haller έδωσε την απάντηση, μιλώντας στη βρετανική Daily Mail, κάνοντας όλες μας να χαμογελάσουμε πλατιά. «Υποσυνείδητα, με αυτό το χρώμα εκφράζει το πόσο ερωτευμένη είναι. Τα παστέλ, και ιδιαίτερα το ροζ, δείχνουν την πιο τρυφερή πλευρά της αγάπης. Δεν εκπλήσσομαι καθόλου με αυτήν την επιλογή της», σχολίασε.

Μετά από αυτό, πάντως, τη συμπαθήσαμε ακόμα περισσότερο. Άραγε να ενημερώθηκε ο Harry για την ενδιαφέρουσα ανάλυση της Haller;