Η Pamela Anderson κέρδισε το Μουντιάλ -κατά κάποιον τρόπο!

16.07.2018
Η Pamela Anderson κέρδισε το Μουντιάλ -κατά κάποιον τρόπο!
Στον απόηχο του παγκόσμιου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου που τελείωσε την Κυριακή, εντοπίσαμε μια λεπτομέρεια που μπορεί να σας έχει ξεφύγει και αφορά στην 52χρονη πρώην -νυν και αεί (!)- σεξοβόμβα.

Η εθνική ομάδα της Γαλλίας κατέκτησε τον πολυπόθητο τίτλο για φέτος, φέρνοντας ξανά το χρυσό τρόπαιο στο Παρίσι ύστερα από 10 χρόνια. Σε ρυθμούς τρέλας κινούνται ακόμη όλοι οι Γάλλοι, αλλά όχι μόνο.

Να που απαθανατίστηκε να πανηγυρίζει με το κύπελο στο χέρι και η Pamela Anderson. Όσο παράξενη και να σας φαίνεται η εικόνα όμως, έχει την εξήγησή της καθώς η 51χρονη σταρ δεν μπορεί παρά να καμαρώνει για τις επιτυχίες του αγοριού της.

Η Pamela έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του γοητευτικότατου Adil Rami και για χάρη του βρέθηκε μέχρι και στη Μόσχα, όπου φυσικά και γιόρτασε την τεράστια νίκη της ομάδας του όπως έπρεπε. Το ζευγάρι γνωρίστηκε τον Μάιο του 2017 στο πλαίσιο του Γκραν Πρι στο Μονακό και από τότε είναι αχώριστοι.

#barbenoire #black #selfie 📱📸🤙🏽

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adil Rami (@adilrami) στις

Ιδού και οι αποδείξεις, ενώ για την ιστορία, σήμερα, μία μέρα μετά τον θρίαμβο, ο 32χρονος άσσος της Μαρσέιγ, ανακοίνωσε ότι σε ότι αφορά στην εθνική ομάδα, "κρεμά τα παπούτσια του". Υπάρχει πιο ένδοξος τρόπος για να κλείσεις μια καριέρα με τα χρώματα της χώρας σου; Σίγουρα όχι.

CHAMPION DU MONDE 🏆 Equipe de France 🇫🇷 Pamela & Adil Rami #teamfrenchwags #equipedefrance #worldcup2018 #pamelaanderson #adilrami

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Team French Wags (@teamfrenchwags) στις

Διάβασε επίσης: Μουντιάλ 2018: Γιατί μιλάνε όλοι για τον προπονητή του Μαρόκο;

It’s coming #worldcup #france 🏆 🇫🇷 @equipedefrance

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adil Rami (@adilrami) στις

Adil #Rami milli komanda karyerasını bitirdi.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dünya Futbolu 🌏⚽ (@dunya.futbolu5) στις