Βασίλισσα Ελισάβετ - Τι την εξόργισε αυτό το Σαββατοκύριακο;

22.07.2018
Βασίλισσα Ελισάβετ - Τι την εξόργισε αυτό το Σαββατοκύριακο;
Και εσύ ίσως ένιωθες το ίδιο!

Λέγεται πως η Βασίλισσα Ελισάβετ περνάει ολόκληρο το Σαββατοκύριακο βγάζοντας... καπνούς από τα αυτιά αφού είναι έξαλλη με κάποιες ψευδείς πληροφορίες που κυκλοφόρησαν στο internet.

Την Παρασκευή το βράδυ, λοιπόν, το βρετανικό Twitter γέμισε με μηνύματα πένθους αφού μέσα σε λίγα μόλις λεπτά κυκλοφόρησε η φήμη πως ο σύζυγός της, Πρίγκιπας Φίλιππος, απεβίωσε!

Το τηλεφωνικό κέντρο του Παλατιού πήρε φωτιά, με τη μία διαψευση να διαδέχεται την άλλη κάτι που ανάγκασε τη Βασίλισσα Ελισάβετ να κάνει μία έντονη κουβέντα με τον σύζυγό της, που, σύμφωνα με πηγές από το Παλάτι, κράτησε τουλάχιστον 10 λεπτά!

Μια από αυτές δήλωσε στη Sun "Και οι δύο συμφώνησαν τελικά πως λίγα πράγματα μπορούσαν να κάνουν για το συμβάν όμως είναι ακόμα πολύ πολύ ενοχλημένοι!"

Πρέπει να αποτελεί σοκ, πάντως, το να βλέπεις τον θάνατό σου να ανακοινώνεται και να αναπαράγεται παντού στο Twitter! Η Βασίλισσα Ελισάβετ είδε την ατυχή αυτή κίνηση σαν έλλειψη σεβασμού και αυτό ακριβώς είναι.

Επιπλέον, σύμφωνα με τους royal experts, όταν τα νέα κυκλοφόρησαν εκείνη ήταν μακριά από τον σύζυγό της, στη σκωτσέζικη κατοικία τους στο Balmoral όπου παραθερίζει. Έχει γνωστοποιηθεί πως εκεί θα βρεθεί και ο Πρίγκιπας Φίλιππος σε δύο εβδομάδες ενώ, παρά τα 97 του χρόνια, χαίρει άκρας υγείας.