Πρίγκιπας George - Το νέο του πορτραίτο είναι και το πιο χαριτωμένο!

22.07.2018
Πρίγκιπας George - Το νέο του πορτραίτο είναι και το πιο χαριτωμένο!
Και όλοι έχουμε κάπου μία παρόμοια φωτογραφία από την παιδική μας ηλικία!

Σήμερα ο μικρός Πρίγκιπας George γιορτάζει τα πέμπτα του γενέθλια, γεγονός εξαιρετικό για κάθε νήπιο, πόσο μάλλον αν τυγχάνει να είσαι και 3ος στη σειρά διαδοχής για τον θρόνο της Αγγλίας!

Για να γιορτάσουν αυτήν την πολύ ιδιάιτερη ημέρα στη ζωή του οι γονείς του, Πρίγκιπας William και Kate Middleton, δημοσίευσαν ένα ακόμα επίσημο πορτρέτο του με το οποίο, μάλιστα, ευχαρίστησαν τον κόσμο για τις ευχές τους.

Με τον βασιλικό φωτογράφο, Matt Porteous, πίσω από τον φακό, ο 5χρονος George νιώθει μάλλον άνετα και έτσι μπορούμε πλέον να χαιρόμαστε την πιο χαριτωμένη, παιχνιδιάρικη, γεμάτη χαρακτήρα φωτογραφία του!

Ο μικρούλης George φαίνεται, μάλιστα, να φοράει τα ίδια ρούχα που φορούσε στη βάφτιση του αδερφού του, Πρίγκιπα Louis, γεγονός που μας κάνει να υποθέτουμε πως ίσως το πορτρέτο τραβήχτηκε την ίδια εκείνη ημέρα.

Χρόνια πολλά στον πιο χαριτωμένο μικρό Πρίγκιπα!

The Duke and Duchess of Cambridge are very pleased to share a new photograph of Prince George to mark his fifth birthday – thank you everyone for your lovely messages 🎈 📷 @mattporteous

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kensington Palace (@kensingtonroyal) στις 21 Ιούλ, 2018 στις 2:30 μμ PDT