Demi Lovato: Το συγκινητικό γράμμα μετά την πρόσφατη περιπέτεια με τα ναρκωτικά

06.08.2018
Demi Lovato: Το συγκινητικό γράμμα μετά την πρόσφατη περιπέτεια με τα ναρκωτικά
Η πάλη της διάσημης τραγουδίστριας με τον εθισμό δεν είναι άγνωστη. Μόλις πριν από δύο εβδομάδες κόντεψε να χάσει τη ζωή της από υπερβολική δόση.

Στις 24 Ιουλίου 2018, η Demi Lovato βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της στο Beverly Hills και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, καθώς, όπως έγινε γνωστό, είχε καταρρεύσει ύστερα από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Και, δυστυχώς δεν ήταν η πρώτη φορά.

Η 25χρονη σταρ, που ξεκίνησε την καριέρα της από πολύ μικρή ηλικία σε παιδικές σειρές του Disney, είχε εισαχθεί σε κλινική αποτοξίνωσης το 2010 και δεν είχε διστάσει να μιλήσει δημόσια για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Το ίδιο κάνει και σήμερα, έχοντας προσπεράσει και αυτό τον σκόπελο. Μέσω ανάρτησής της στο Intstagram αποφάσισε η Demi να μιλήσει στους σχεδόν 71 εκατομμύρια ακολούθους της, εξηγώντας τους τι της συνέβη και πώς είναι πια.

"Ήμουν πάντα διαφανής ως προς το ταξίδι μου με τον εθισμό. Αυτό που έμαθα είναι ότι αυτή η ασθένεια δεν εξασθενεί, ούτε εξαφανίζεται με τον καιρό. Είναι κάτι που εγώ πρέπει να ξεπεράσω, πράγμα που δεν έχω κάνει ακόμη.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό που με κράτησε ζωντανή και γερή. Τους θαυμαστές μου, στους οποίους θα είμαι αιώνια ευγνώμων για την αγάπη που έλαβα αυτή την τελευταία εβδομάδα και όχι μόνο. Η θετικές σας σκέψεις και προσευχές με βοήθησαν να κινηθώ αυτή τη δύσκολη στιγμή.
Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, την ομάδα μου και όλο το προσωπικό του Ceader's-Sinai που στάθηκαν δίπλα μου σε όλη αυτή τη δοκιμασία. Χωρίς αυτούς δεν θα έγραφα αυτό το γράμμα σε όλους εσάς αυτή τη στιγμή.
Τώρα χρειάζομαι χρόνο ώστε να εστιάσω στη νηφαλιότητά μου και στον δρόμο μου προς την ολοκληρωτική ανάρρωση. Η αγάπη που μου δείξατε όλοι δεν θα ξεχαστεί ποτέ και ανυπομονώ για τη στιγμή που θα είμαι σε θέση να πω ότι βρίσκομαι στην άλλη πλευρά.
Θα συνεχίσω να παλεύω
Demi

"Καλή δύναμη" να της ευχηθούμε εμείς..

Διάβασε επίσης: Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry: Αυτό το επίθετο θα δώσουν στα παιδιά τους