Meghan Markle: Η TBT φωτογραφία της που μας εντυπωσίασε για έναν και μόνο λόγο [photo]

02.02.2019
Meghan Markle: Η TBT φωτογραφία της που μας εντυπωσίασε για έναν και μόνο λόγο [photo]
Η φωτογραφία έρχεται από την εποχή που συμπρωταγωνιστούσαν σε σχολικές παραστάσεις με την ηθοποιό Katharine ΜcPhee

Μία εικόνα από το παρελθόν μοιράστηκε σήμερα η γνωστή ηθοποιός, τραγουδίστρια και πρωταγωνίστρια της σειράς "Scorpion", αποκαλύπτοντας επίσης τη σχέση που είχε με τη δούκισσα του Sussex.

Η 34χρονη Katharine McPhee, φαίνεται ότι γνώριζε τη Meghan Markle όταν έκαναν και οι δυο τα πρώτα τους βήματα επί θεατρικής σκηνής σε σχολικές παραστάσης.

Διάβασε επίσης: Jolie & Pitt ξανά μαζί: Η μυστική συνάντηση που δεν πήγε καλά και όλο το παρασκήνιο [photos]

Από μία τέτοια περίπτωση και η φωτογραφία που μοιράστηκε μέσω social media, ενώ στη λεζάντα έγραψε τα εξής, προφανώς με μια δόση χιούμορ:

Η Meghan και εγώ κάναμε μιούζικαλ μαζί ως παιδιά. Εκείνη μεγαλώνοντας έγινε δούκισσα του Sussex και εγώ πρωταγωνίστρια στο West End... Η ίδια ζωή αν με ρωτάς εμένα. #TBT

Διάβασε επίσης: Ψεύτικη η εγκυμοσύνη της Meghan - Η πιο εξωφρενική θεωρία που ακούστηκε ποτέ & η λογική της [video]

Σε αυτό το σημείο, να σημειώσουμε αυτό που μας έκανε εντύπωση στη φωτογραφία που είδαμε και δεν είναι άλλο από το πόσο ίδια είναι η έκφραση και το χαμόγελο της δούκισσας του Cambridge σε αυτές τις δυο φωτογραφίες [κάτω] τις οποίες πρέπει να "χωρίζουν" πάνω από 20 χρόνια!

Για την ιστορία να θυμήσουμε πως η Katharine McPhee που, προφανώς, θέλησε να ενημερώσει τον κόσμο σχετικά με την άγνωστη σχέση της με τη Meghan για ευνόητους λόγους, είναι σήμερα διαζευμένη μια φορά και αρραβωνιασμένη με τον 69χρονο μουσικό παραγωγό David Foster. Και αν σου θυμίζει κάτι αυτό το όνομα, δίκιο έχεις, καθότι πρόκειται για τον πρώην σύζυγο της Yolanda Foster, μητέρας των μοντέλων Gigi και Bella Hadid.

Ιδού οι δυο τους σε πρόσφατο βίντεο που μοιράστηκε η Katharine