Κάρολος και Καμίλα: Σάλος από τα νέα για το νόθο παιδί τους [photos]

05.02.2019
Κάρολος και Καμίλα: Σάλος από τα νέα για το νόθο παιδί τους [photos]
Ακόμη ένα σκάνδαλο ταράζει το παλάτι του Buckingham, μόνο που δεν είναι καινούργιο!

Και ενώ όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω στην έγκυο Meghan και τη συννυφάδα της, Catherine δούκισσα του Cambridge, ψάχνοντας για στοιχεία που θα φανερώσουν την πραγματική σχέση μεταξύ τους, στο προσκήνιο έρχεται ένα σενάριο συνωμοσίας που αφορά στον διάδοχο του θρόνου, πρίγκιπα Κάρολο, τη σύζυγό του, Καμίλα και έναν 52χρονο αυστραλό που υποστηρίζει ότι είναι ο νόθος γιος τους, τον οποίο είχαν δώσει για υιοθεσία, για ευνόητους λόγους.

Διάβασε επίσης: Kate και Camilla: Η νύφη, η πεθερά και το βλέμμα που... σκοτώνει

Το όνομα αυτού Simon Charles Dorante-Day ενώ το όνομά του στα social media είναι -τι έκπληξη!- Prince Simon. Παλιός γνώριμος του παλατιού ο "πρίγκιπας Simon" έχει υποστηρίξει ουκ ολίγες φορές τη θεωρία του, την οποία υποστηρίζει αφενός σε υπονοούμενα της γιαγιάς του, αφετέρου στην "εκπληκτική", κατά τα λεγόμενά του, ομοιότητά του με τους "πραγματικούς γονείς του". Επιπλέον, υποστηρίζει ότι θυμάται να τον πηγαίνουν να βλέπει την Καμίλα όταν ήταν μικρός. Ιδού δυο φωτογραφίες του αυτο-φερόμενου ως γιου του Κάρολου και της Καμίλα, μία πρόσφατη και μια πιο παλιά.

Διάβασε επίσης: Ο πρίγκιπας Κάρολος αποκαλύπτει το αγαπημένο του φαγητό -Και είναι ελληνικό!

Εκτός από την ομοιότητα που υποστηρίζει ότι βλέπει ξεκάθαρα ανάμεσα στον ίδιο, τη "μητέρα" του, Καμίλα, και τα δυο παιδιά της από τον γάμο της με τον Andrew Parker Bowles, ο Simon "βλέπει" ομοιότητας και ανάμεσα στα δικά του παιδιά και μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Έχει μοιραστεί, μάλιστα και φωτογραφίες προς υπεράσπιση των ισχυρισμών του. Ιδού μερικά "στοιχεία" που, φυσικά επιδέχονται σχολίων.

"Φτυστές" βλέπει, για παράδειγμα, ο "πρίγκιπας Simon" την κόρη του Zoe και τη βασίλισσα Ελισάβετ στα νιάτα της. Ιδού:

Διάβασε και αυτό: Πριγκίπισσα Diana: "Ο άντρας μου σχεδιάζει ένα 'ατύχημα' με το αυτοκίνητό μου"

Επίσης, αποδίδει την ομοιότητα του γιου του Liam και του πρίγκιπα Andrew σε καθαρά γενετικά κριτήρια:

Τέλος, βλέπει απίστευτες ομοιότητες ανάμεσα στο 9ο (!) και μικρότερο παιδί του, την Meriαm και την πριγκίπισσα Άννα.

Ο ίδιος ο Simon υπαινίσσεται διαρκώς ότι εκτός από τις φωτογραφίες έχει κι άλλα στοιχεία που αποδεικνύουν τη θεωρία του, αλλά ακόμη δεν ήρθε η ώρα να τα δώσει στη δημοσιότητα. Πότε θα έρθει η ώρα άραγε; Όταν ο Κάρολος ανέβει στον θρόνο; Θα δείξει...

Για τη ιστορία, ιδού μια οικογενειακή φωτογραφία του ανθρώπου που ισχυρίζεται ότι είναι ο νόθος γιος του πρίγκιπα Κάρολου και της Καμίλα. Η δε σύζυγός του και μητέρα των παιδιών του, κατάγεται από τα Torres Strait Islands στην Queensland και είναι, προφανώς, αβορίγινας.

Όπως μπορεί εύκολα να φανταστεί κανείς το παλάτι ουδέποτε έχει σχολιάσει τα λεγόμενα του Simon Charles Dorante-Day και δεν αναμένεται να το κάνει τώρα!