Η Kate αποκάλυψε το αγαπημένο σνακ της Charlotte και σίγουρα δεν το φαντάζεσαι

06.02.2019
Η Kate αποκάλυψε το αγαπημένο σνακ της Charlotte και σίγουρα δεν το φαντάζεσαι
Η δούκισσα του Cambridge μοιράζεται συχνά πληροφορίες για τα τρία παιδιά της.

Η πιο πρόσφατη ενδιαφέρουσα αποκάλυψη έγινε από την Kate κατά τη διάρκεια επίσκεψή της στο Δημοτικό Σχολείο του Lavender στο βόρειο Λονδίνο χθες. Η δούκισσα του Cambridge κάθισε στα θρανία με τους μαθητές και μοιράστηκε μαζί τους μερικά οικογενειακά μυστικά, ξεκινώντας από το αγαπημένο σνακ της μοναχοκόρης της.

Διάβασε επίσης: Kate Middleton: Η δημόσια κίνηση που έκανε με τη Charlotte και ξάφνιασε τους πάντες

"Η Charlotte λατρεύει τις ελιές", αποκάλυψε η Kate προσθέτοντας ότι η 3χρονη πριγκίπισσα μαζί με τον μεγάλο της αδελφό, Γεώργιο, λατρεύουν το μαγείρεμα. Αποκάλυψε μάλιστα ότι πρόσφατα οι δυο τους μαγείρεψαν μακαρόνια!

"Μας είπε ότι πρόσφατα τα παιδιά έφτιξαν μακαρόνια. Και συχνά κάνουν μόνα τους σαλάτες και διάφορα άλλα πιάτα", πρόσθεσε μετά τη συνάντησή τους ο Matthew Kleiner-Mann, υπεύθυνος του Ivy Learning Trust.

Διάβασε και αυτό: Kate και William: Η τρυφερή στιγμή μέσα στην εκκλησία που δεν πρόσεξε κανείς [photo]

Ελιές, λοιπόν, το αγαπημένο σνακ της Charlotte, ενώ ας σημειώσουμε ότι σε κάποιο σημείο της εκδήλωσης η Kate έδειξε στους μαθητές κάτι που έχει πάντα στην τσάντα της. Ήταν η οικογενειακή φωτογραφία που χρησιμοποιήσαν ως χριστουγεννιάτικη κάρτα φέτος οι Cambridges και η 37χρονη δούκισσα είπε στα παιδιά ότι όταν την κοιτάζει νιώθει πάντα όμορφα. "Αυτός είναι ο άντρας μου και αυτά τα παιδιά μου. Περνάμε πολύ όμορφα μαζί. Παίζουμε, κάνουμε βόλτες στην εξοχή. Μας αρέσει να περνάμε χρόνο μαζί", είπε, μεταξύ άλλων, η Kate...

Ιδού και μερικά στιγμιότυπα από την επίσκεψη αυτή.