Kate και Meghan: Ξανά μαζί οι δούκισσες, πρώτη φορά μετά τα Χριστούγεννα

01.03.2019
Kate και Meghan: Ξανά μαζί οι δούκισσες, πρώτη φορά μετά τα Χριστούγεννα
Όλες οι κάμερες, φυσικά, επάνω τους!

Με τις φήμες να οργιάζουν σχετικά με τη μεταξύ τους σχέση, γεγονός παραμένει ότι οι royal συννυφάδες, Kate και Meghan έχουν να βρεθούν -ή έστω... απαθανατιστούν- μαζί από την ημέρα των Χριστουγέννων όταν και παραβρέθηκαν στη λειτουργία μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βρετανικής οικογένειας.

Έχουν μεσολαβήσει πολλά και η Meghan αναμένεται να γεννήσει μέσα σε έναν μήνα περίπου. Και οι δυο δούκισσες έχουν γεμάτο πρόγραμμα και, προφανώς, δεν βρίσκουν χρόνο για τα... μεταξύ τους. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται.

Να όμως που φαίνεται ότι η αφορμή για μία ακόμη κοινή τους επίσημη, δημόσια εμφάνιση δόθηκε. Και μάλιστα από τον πεθερό τους.

Διάβασε επίσης: Royal Fabulous Four: Δε φαντάζεσαι πώς επικοινωνούν μεταξύ τους τα δυο γαλαζοαίματα ζευγάρια

Όπως ανακοινώθηκε αυτή την εβδομάδα, η βασίλισσα πρόκειται να δώσει μια μεγάλη δεξίωση στο παλάτι προς τιμή του γιου της. Συγκεκριμένα θα εορταστεί η 50ή επέτειος από τη στιγμή που ο πριγκιπας Κάρολος έλαβε το χρίσμα του διαδόχου του θρόνου [φωτό κάτω] και στην εκδήλωση αναμένεται, όπως διαβάσαμε, να δώσουν το "παρών" τόσο ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge όσο ο δούκας και η δούκισσα του Sussex.

Ας παραβλέψουμε το γεγονός ότι 50 χρόνια μετά ο Κάρολος παραμένει διάδοχος του θρόνου και ας μείνουμε σε αυτό της... οικογενειακής εμφάνισης. Μετράμε αντίστροφα...