Meghan & Harry: Η ανακοίνωση για τη γέννηση του μωρού που ξάφνιασε τους πάντες

11.04.2019
Meghan & Harry: Η ανακοίνωση για τη γέννηση του μωρού που ξάφνιασε τους πάντες
Επειδή λέγονται πολλά, αποφάσισαν να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους. Προκαλώντας εντύπωση, βέβαια..

Η Μeghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ετοιμάζονται να υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί μέσα στις επόμενες 10 μέρες, αν είναι σωστοί οι υπολογισμοί που έχουν γίνει, καθώς επίσημα, φυσικά, δεν έχει ανακοινωθεί η προβλεπόμενη ημερομηνία τοκετού.

Η μητέρα της δούκισσας του Sussex, Doria Ragland, βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο και όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη άφιξη. Παρά την τεράστια ανυπομονησία του κοινού όμως, φαίνεται πως το royal ζευγάρι αποφάσισε να κρατήσει τη στιγμή αυτή δική του. Για την αρχή τουλάχιστον.

Με ανακοίνωση που μόλις δόθηκε στη δημοσιότητα και κάνει, αυτή τη στιγμή, τον γύρο του διαδικτύου, η Μeghan και ο Harry ευχαριστούν τον κόσμο όλο για το ενδιαφέρον και τις ευχές όμως ενημερώνουν ότι θα γιορτάσουν τη γέννηση αυτή "ιδιωτικά ως οικογένεια".

Συγκεκριμένα διαβάζουμε το εξής:

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex είναι ευγνώμονες για τη θετική ενέργεια που έχουν εισπράξει από όλο τον κόσμο εντός και εκτός Ηνωμένου Βασιλείου καθώς ετοιμάζονται να υποδεχτούν το μωρό τους.
Έλαβαν μια προσωπική απόφαση να κρατήσουν τα σχέδιά τους σχετικά με την άφιξη του μωρού τους, ιδιωτικά.
Ο δούκας και η δούκισσα ανυπομονούν να μοιραστούν τα συγκλονιστικά νέα με όλους αφού πρώτα έχουν την ευκαρία να γιορτάσουν ιδιωτικά ως μια νέα οικογένεια.

Ιδού και η ανακοίνωση από το παλάτι του Kensington, η οποία, ταυτόχρονα προκαλεί και μια απορία, ως προς το γιατί δεν έγινε μέσα από τον νεοσύστατο λογαριασμό του Harry κα της Meghan στο Instagram. Έστω... Ίσως ακολουθήσει εκεί ένα πιο προσωπικό τους μήνυμα. Αναμένουμε.

Σε κάθε περίπτωση, αυτά που είχαμε δει, λοιπόν, στις τρεις γεννήσεις των παιδιών της Kate και του William να τα ξεχάσουμε. Η Meghan και ο Harry επιλέγουν άλλον δρόμο για τη δική τους μεγάλη στιγμή. Ποιος θα είναι αυτός, όμως;

Υπάρχει μια θεωρία σύμφωνα με την οποία η Meghan θα γεννήσει στο σπίτι της, στο Frogmore Cottage του Windsor με πηγές κοντά στο ζεύγος να διαρρέουν ότι "δεν θέλει τίποτα παραπάνω και ελπίζει να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος και να καταφέρει να πραγματοποιήσει το όνειρό της".

Ένα άλλο σενάριο αναφέρει το Frimley Park Hospital στο Surrey, όπου γέννησε η κόμισα του Wessex τα παιδιά της, ως πιθανή επιλογή.

Πάντως η Lindo Wing του St Mary's Hospital όπου γέννησε η Kate, αλλά και η πριγκίπισσα Diana, φαίνεται να είναι εκτός σχεδίων. Τέτοιο πλάνο δηλαδή [βλ. κάτω] ας μην περιμένουμε.

Ωστόσο, αναμένοντας τα νεότερα που, προφανώς θα αργήσουν, καταθέτουμε την πληροφορία που ήθελε να έχει ζητηθεί από το προσωπικό της Lindo Wing να μην πάρει άδεις τον Απρίλη. Ίσως να χρειάζεται να είναι όλοι stand by για παν ενδεχόμενο; Θα δείξει.

Η ώρα η καλή, ό,τι και να επιλέξουν! Το σίγουρο είναι ότι ο Harry και η Meghan είναι αποφασισμένοι να τα κάνουν όλα their way. Και φαίνεται ότι θα τα καταφέρουν!