Η Kate "τίμησε" τη Meghan και τον Harry με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο [photos]

11.06.2019
Η Kate "τίμησε" τη Meghan και τον Harry με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο [photos]
Δυο μικρές λεπτομέρειες που έχουν τη βαρύτητά τους.

Στον απόηχο των λαμπερών εορτασμών για τα 93α γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ, αναλύουμε τις στυλιστικές επιλογές της δούκισσας του Cambridge και υπογραμμίζουμε δυο σημαντικά σημεία που ενδέχεται να σημαίνουν κάτι περισσότερο από το προφανές.

Το πρώτο σημείο αφορά στο εντυπωσιακό καπέλο που επέλεξε να φορέσει η Kate στη φετινή Trooping the Colour Day. Αν σου φαίνεται γνωστό είναι γιατί το έχεις ξαναδεί. Συγκεκριμένα, η δούκισσα του Cambridge είχε φορέσει το συγκεκριμένο κομμάτι πέρσι στις 19 Μαΐου, στον γάμο του πρίγκιπα Harry με τη Meghan.

H Kate είναι γνωστή για την αδυναμία της στην ανακύκλωση των outfits της. Γεγονός όμως είναι ότι με αυτή τη λογική, θα μπορούσε να είχε επιλέξει οποιοδήποτε άλλο καπέλο. Εκείνη, όμως διάλεξε αυτό. Τυχαίο; μάλλον όχι!

Και στη συνέχεια, εστιάζουμε στο ρούχο που επέλεξε η δούκισσα για τον μικρό της γιο, ο οποίος, παρεμπιπτόντως έκλεψε την παράσταση με τα "τσαλιμάκια" του -ειδικά απέναντι στον πατέρα του- κατά τη διάρκεια αυτής της πρώτης του επίσημης εμφάνισης στο μπαλόνι του παλατιού.

Το πουκαμισάκι που φόρεσε ο πρίγκιπας Louis, λοιπόν, είναι ίδιο με αυτό που φορούσε στην αντίστοιχη εκδήλωση ο θείος Harry το 1986 (αλλά και ο μπαμπάς William, εδώ που τα λέμε σε άλλη περίπτωση)

Μήπως να βλέπαμε τις κινήσεις αυτές σαν... λευκό πανί; Ποιος ξέρει. Πάντως η αλήθεια είναι πως οι δυο συν-νυφάδες δεν φάνηκαν να ανταλλάσουν ούτε βλέμμα σε αυτή την επίσημη εκδήλωση. Ούτε και οι σύζυγοί τους, εδώ που τα λέμε!

Ζωή Κίττα