Πρίγκιπας Harry: Η δημόσια επίπληξη σε δημοσιογράφο και το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου (με λεζάντες)

05.10.2019
Πρίγκιπας Harry: Η δημόσια επίπληξη σε δημοσιογράφο και το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου (με λεζάντες)
Η Harry "έδειξε τα δόντια" του. Και δεν ήταν η πρώτη φορά.

Μπορεί η επίσημη περιοδεία των Sussexes να ολοκληρώθηκε με επιτυχία, όμως η εικόνα που έχει μείνει ως "τελευταία" δεν είναι και η "καλύτερη", τουλάχιστον σε ότι αφορά τον πρίγκιπα Harry.

Ο φακός κατέγραψε τον 35χρονο γαλαζοαίματο να μαλλώνει γνωστή royal reporter, η οποία, όπως έγινε αντιληπτό μέσα από την έκταση που έλαβε το θέμα κυρίως από τα βρετανικά ΜΜΕ, "ξέφυγε από τα συμφωνημένα ως προς τα ερωτήματα που επιτρεπόταν να θέσει στον δούκα του Sussex" και εκείνος... την έβαλε στη θέση της.

Την έβαλε στη θέση της όπως είχε κάνει πριν από μερικέ μήνες και στην ίδια τη σύζυγό του. Θυμήσου το περιστατικό κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο.

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες, βλέπουμε τον Harry να οδεύει προς το αυτοκίνητό του, στο πλαίσιο της τελευταίας επίσημης επίσκεψης στο Μαλάουι και αφού δέχεται την ερώτηση που δεν... έπρεπε να λάβει γυρίζει προς το μέρος της ρεπορτερ του βρετανικού SKY, Rhiannon Mills και της λέει: "Rhiannon μη συμπεριφέρεσαι έτσι!!".

Η αντίδραση αυτή που συζητήθηκε πολύ ήρθε πολύ σύντομα μετά τη δημοσιοποίηση μίας μακροσκελούς επιστολής του ίδιου του Harry όπου υπερασπιζόμενος τη σύζυγό του, που δέχεται "ενελέητο πόλεμο από τις φυλλάδες", εξήγησε γιατί εκείνη προχωρά σε μηνύσεις, ενώ συγκρίνει κατά κάποιον τρόπο τον πόλεμο που δέχεται η Meghan με αυτόν που στοίχισε τη ζωή στη μητέρα του, Diana.

Δραστικά μέτρα παίρνει ο Harry. Ιδού και το βίντεο που συζητήθηκε πολύ.