Πρίγκιπας Harry και Ed Sheeran: "Κανείς δεν καταλαβαίνει τι περνάμε" [video]

10.10.2019
Πρίγκιπας Harry και Ed Sheeran: "Κανείς δεν καταλαβαίνει τι περνάμε" [video]
Κάνοντας πλάκα για το κόκκινο των μαλλιών τους, οι δυο δημοφιλείς βρετανοί εστιάζουν σε ένα πολύ σοβαρό θέμα, τελικά.

Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας η σημερινή και ο πρίγκιπας Harry, γνωστός για τις ανησυχίες και το ενδιαφέρον του στον συγκεκριμένο τομέα έχει στο πλευρό του τον Ed Sheeran.

Οι δυο άντρες συναντήθηκαν και μίλησαν σε όλο τον κόσμο υπογραμμίζοντας πόσο σημαντικό είναι για τον καθένα να φροντίζει τον εαυτό του, τους φίλους του αλλά και άλλους ανθρώπους γύρω του.

Το βίντεο ξεκινά με καθαρά χιουμοριστική διάθεση. Ο Sheeran χτυπά το κουδούνι, ακούγεται το "God Save The Queen" από το κουδούνι (!) και ο Harry ανοίγει την πόρτα: "Είναι σα να κοιτάζω στον καθρέφτη" τον ακούμε να λέει και αντιλαμβανόμαστε το ύφος!!!

Στη συνέχεια φαίνεται ότι οι δυο άντρες -που "όλως τυχαίως" είναι ντυμένοι με παρόμοια χρώματα, παρεμπιπτόντως- "μαζί μιλάνε και χώρια καταλαβαίνονται".

Ο Ed νομίζει ότι του ζητείται να γράψει ένα τραγούδι για τα όσα περνούν οι κοκκινομάλληδες (!) και έχει έρθει έτοιμο με τις σημειώσεις και τις ιδέες του, όμως πολύ σύντομα ο πρίγκιπας του εξηγεί ότι πρόκειται για παραξήγηση και η συνεργασία που του ζητά αφορά στο ζήτημα της ψυχικής υγείας που νιώθει ότι δεν επικοινωνείται αρκετά!

Ε... τα υπόλοιπα είναι ιστορία!!!

Ιδού και το βίντεο: