Πριγκίπισσα Eugenie: Γιόρτασε την πρώτη επέτειο της με βίντεο με αδημοσίευτες φωτογραφίες από το γάμο της

15.10.2019
Πριγκίπισσα Eugenie: Γιόρτασε την πρώτη επέτειο της με βίντεο με αδημοσίευτες φωτογραφίες από το γάμο της
Η πριγκίπισσα Eugenie γιόρτασε την πρώτη επέτειο του γάμου της με τον σύζυγό της Jack Brooksbank, με το πιο γλυκό βίντεο.

«Αυτή ήταν η μεγαλύτερη μέρα της ζωής μου ... για πάντα! Ευτυχισμένη η πρώτη μας επέτειος, Jack μου! έγραψε η Eugenie κάτω από το γλυκό βιντεάκι, που ανέβασε στο instagram.

Το κλιπ περιλαμβάνει στιγμιότυπα της βασιλικής νύφης να ετοιμάζεται για τη μεγάλη ημέρα, ενώ το αγαπημένο ζευγάρι ακούγεται να ανταλλάσσει όρκους στο background.

Η Εugenie και ο Jack έδωσαν όρκους αιώνιας αγάπης στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο Windsor στις 12 Οκτωβρίου του 2018. Στον ίδιο χώρο παντρεύτηκαν και ο ξάδελφος της πρίγκιπας Harry και η Μeghan Markle, μερικούς μήνες πριν.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που η 29χρονη αναφέρεται με θερμά λόγια στο γάμο της αφού δημοσιεύει τακτικά φωτογραφίες στο Instagram από τη μεγάλη στιγμή της.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η πριγκίπισσα δημοσίευσε μια φωτογραφία από το πρώτο τους φιλί ως παντρεμένο ζευγάρι με τη λεζάντα «Η καλύτερη στιγμή του 2018 ...».

Οι φαν της βασιλικής οικογένειας έχουν από τότε προσδοκίες και περιμένουν με ανυπομονησία τη στιγμή που το ζευγάρι θα ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της πριγκίπισσας Eugenie.

Το πρώτο σημάδι, κατά τους fans, ήταν μια δημοσίευση στο Instagram που ανέβασε η Eugenie τον Ιανουάριο, γιορτάζοντας την επέτειο του αρραβώνα τους.

« #tbt σε αυτή τη συγκεκριμένη ημέρα πέρσι o Jack και εγώ ανακοινώσαμε τον αρραβώνα μας. Τι απίστευτη χρονιά από τότε και πόσο συναρπαστικό το 2019», γράφει στη λεζάντα.