Ώρα μηδέν: Έτοιμοι να μετακομίσουν η Meghan και ο Ηarry

01.11.2019
Ώρα μηδέν: Έτοιμοι να μετακομίσουν η Meghan και ο Ηarry
Υπήρξαν φήμες για εβδομάδες ότι η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Ηarrry θα τηρούσαν την υπόσχεσή τους και θα έβρισκαν ένα νέο σπίτι εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου και μια πηγή από το Παλάτι αποκάλυψε ότι ο δούκας και η δούκισσα του Sussex βρήκαν πράγματι τη δεύτερη «βάση» τους.

Από τότε που καλωσόρισαν τον γιο τους Archie Harrison, τον περασμένο Μάιο, η επίθεση μέσω αρνητικών δημοσιευμάτων στα βρετανικά tabloid, φαίνεται να έχει ενοχλήσει το βασιλικό ζευγάρι, με τον πρίγκιπα Harry να παραδέχεται ειλικρινά στο ντοκιμαντέρ του ITV, «Harry & Meghan: An African Journey», ότι δεν θα τους πείραζε να αλλάζουν χώρα ώστε να ξεφύγουν από τον εξονυχιστικό έλεγχο.

Μια πηγή είπε στο περιοδικό PEOPLE ότι «δεν είναι δυνατό» για τους Sussexes να μένουν πια στην Αγγλία.

«Δεν είναι δυνατόν για αυτούς να βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο και να ζουν με αυτόν τον τρόπο», υποστηρίζει η πηγή. Υπάρχει περισσότερη πίεση τώρα. Υπάρχει μια αλλαγή που συμβαίνει».

Στο πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ, η Meghan Markle μίλησε για τις συνεχείς αρνητικές αντίδρασεις που αντιμετωπίζει, αποκαλύπτοντας ότι βρίσκει το σημερινό της περιβάλλον «πραγματικά καταστρεπτικό».

«Προσπάθησα πραγματικά να υιοθετήσω αυτή τη βρετανική ευαισθησία της καρτερικότητας», δήλωσε με ειλικρίνεια η Meghan στον Tom Bradby.

«Προσπάθησα στα αλήθεια, αλλά νομίζω ότι αυτό που μου κάνει εσωτερικά είναι πιθανόν πραγματικά καταστρεπτικό».

Σε μια προσπάθεια να ανασυγκροτηθεί, το βασιλικό ζευγάρι θα κάνει ένα διάλειμμα έξι εβδομάδων στην Αμερική κατά τη διάρκεια των διακοπών των Ευχαριστιών, με κάποιες πηγές να λένε ότι η Meghan και ο Harry θα εκμεταλλευθούν αυτόν τον χρόνο για να ψάξουν για υποψήφια σπίτια.

Εν τω μεταξύ, τα περιοδικά PEOPLE και Palace Insider αποκάλυψαν ότι η οικογένεια Sussex θα περάσει τις περισσότερες από τις διακοπές της, στο Λος Άντζελες με τη μαμά της Meghan, Doria Ragland.

«Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που o Harry θα γιορτάσει τη μέρα των Ευχαριστιών στην Αμερική», λέει η πηγή, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι "θα είναι ωραίο για αυτούς να είναι γύρω από ανθρώπους που τους αγαπούν και να βιώσει ο Harry τις παραδόσεις της συζύγου του».

Ν.Μ.