Βασίλισσα Ελισάβετ: Το απίστευτο μυστικό που αποκάλυψε η προσωπική ενδυματολόγος της

29.10.2019
Βασίλισσα Ελισάβετ: Το απίστευτο μυστικό που αποκάλυψε η προσωπική ενδυματολόγος της
Πρόκειται για κάτι που ακούγετα εδώ και χρόνια, όμως τώρα επιβεβαιώθηκε!

Οι φήμες που θέλουν τη βασίλισσα Ελισάβετ να "ανοίγει" με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο τα παπούτσια της, κυκλοφορούν χρόνια, αλλά η επίσημη ενδυματολόγος της πλέον το επιβεβαίωσε. Φαίνται λοιπόν ότι η από τα Αυτής Μεγαλειότητα χρησιμοποιεί έναν άνθρωπο από το προσωπικό για να «ανοίγει» τα νέα της υποδήματα, οπότε δεν χρειάζεται να το κάνει η ίδια.

Στο νέο της βιβλίο «The Other Side of the Coin: The Queen, The Dresser and the Wardrobe» («Η άλλη πλευρά του νομίσματος: Η βασίλισσα, η ενδυματολόγος και η γκαρνταρόμπα» - το οποίο έχει την έγκριση της ίδιας της Βασίλισσας), η βασιλική ενδυματολόγος Angela Kelly εξήγησε ότι το θέμα έχει να κάνει με την εξοικονόμηση χρόνου καθώς η ίδια δεν προλαβαίνει να φοράει τα παπούτσια της για να τα περπατήσει και συνεπώς να «ανοίξουν».

Διάβασε και αυτό: Βασίλισσα Ελισάβετ: Υπάρχει λόγος που φορά πάντα τόσο έντονα χρώματα!

«Η Βασίλισσα έχει πολύ λίγο χρόνο για τον εαυτό της και δεν έχει χρόνο να φορέσει τα παπούτσια της και εφόσον όλοι μας φοράμε το ίδιο μέγεθος παπουτσιών έχει μια λογική αυτός ο τρόπος», ανέφερε σε ένα απόσπασμα που δημοσίευσε το Hello!

Καθόλου άσχημο και πολύ βολικό θα συμπληρώσουμε εμείς!