Η Meghan, ο Harry και ο Archie εύχονται χρόνια πολλά με αυτή την απίθανη φωτογραφία

24.12.2019
Η Meghan, ο Harry και ο Archie εύχονται χρόνια πολλά με αυτή την απίθανη φωτογραφία
Έχεις δει τη χριστουγεννιάτικη κάρτα των Sussexes;

Προφανώς φέτος τα πράγματα θα είναι διαφορετικά στο σύνολό τους για τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας, ξεκινώντας από τις κάρτες των παιδιών του πρίγκιπα Καρόλου. Ενώ ο ίδιος ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου μοιράστηκε επίσημα τη χριστουγεννιάτικη φωτογραφία του με την Καμίλα, ο William με την Kate έστειαν τις κάρτες του αλλά στον λογαριασμός του στα social media δεν την ανήρτησαν. Εμείς την είδαμε από κοινοποίηση οργανισμού που τελεί υπό την "προστασία" τους, που την έλαβε και τη μοιράστηκε δημοσίως.

Το ίδιο συνέβη και με τους Sussexes, οι οποίοι έχουν "εξαφανιστεί" τον τελευταίο καιρό, απολαμβάνοντας διακοπές έξι εβδομάδων στην Αμερική.

Από εκεί, προφανώς και η φωτογραφία που επέλεξαν να στείλουν για τις χριστουγεννιάτικες ευχές με τον γιο τους Archie σε πρώτο πλάνο, που εμείς είδαμε μέσω του The Queen's Commonwealth Trust που την έλαβε και τη μοιράστηκε.

Μουτράκι απίθανο ο μικρούλης που, παρόλο που όλοι λένε ότι είναι φτυστός ο πατέρας του, εμείς έχουμε τις... ενστάσεις μας. Η μύτη (και όχι μόνο) θυμίζει πάρα πολύ τη μαμά του και αυτό θα φανεί στο μέλλον.

Ιδού και χρόνια πολλά

Αν θέλεις να θυμηθείς την περσινή κάρτα των Sussexes κάνε κλικ εδώ