Ο Κάρολος και η Καμίλα έστειλαν την πιο... cool χριστουγεννιάτικη κάρτα

23.12.2019
Ο Κάρολος και η Καμίλα έστειλαν την πιο... cool χριστουγεννιάτικη κάρτα
Μοιράστηκαν μία απίθανη φωτογραφία από το πρόσφατο ταξίδι τους στην Κούβα.

Οι γαλαζοαίματοι του Μπάκινχαμ άλλαξαν τις παραδόσεις τους φέτος και αντίθετα από ό,τι έκαναν κάθε χρόνο, δεν παρουσίασαν επίσημα -και μέσω social media, όπως έκαναν πέρσι- τις χριστουγεννιάτικες κάρτες τους.

Ο Harry με τη Meghan και τον γιο τους, Archie είναι... "άφαντοι" στην κυριολεξία, καθώς, προφανώς υπό την ψυχολογική πίεση των επιθέσεων που δέχτηκε η δούκισσα όλο αυτόν τον καιρό, ζήτησαν (και έλαβαν) άδεια έξι εβδομάδων, στο πλαίσιο των οποίων περνούν ιδιωτικά τις διακοπές τους σε ΗΠΑ και Καναδά, όπως έγινε γνωστό. Κάρτα δεν είδαμε φέτος και αν θέλεις να θυμηθείς την περσινή τους, κάνε κλικ ΕΔΩ

Η κάρτα των Cambridges μπορεί να μην παρουσιάστηκε επίσημα, όμως "διέρρευσε" στο διαδίκτυο και πήραμε μια γεύση. Και αυτή, πιστή στο trend που θέλει αυτού του είδους τις πόζες όσο πιο φυσικές γίνεται.

Ο Κάρολος και η Καμίλα ήταν οι μόνοι royals που παρουσίασαν επίσημα την κάρτα τους, η οποία, παρεμπτόντως μας άρεσε πολύ.

Μία φωτογραφία από το πρόσφατο ταξίδι τους στην Κούβα επέλεξαν ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου και η σύζυγός του κι εμείς, απλά... χειροκροτούμε! Και του χρόνου