Πανευτυχής η Meghan έβγαλε βόλτα τα σκυλιά της με τον Archie αγκαλιά, αλλά... [video]

21.01.2020
Πανευτυχής η Meghan έβγαλε βόλτα τα σκυλιά της με τον Archie αγκαλιά, αλλά... [video]
... μάλλον της τράβηξε την προσοχή ο φακός και κάπως της "μπάταρε" το μωρό! Συμβαίνουν αυτά!

Ακόμη και εκτός βασιλικής οικογένειας η Meghan Markle αποτελεί ενδιαφέρον θέμα για τα media και αυτό, φαίνεται, πως δεν θα αλλάξει ποτέ. Μπορεί ένας από τους βασικούς λόγους για τον οποίο ο Harry πήρε την απόφαση να απαρνηθεί τη μόνη ζωή που γνώρισε από τη στιγμή που γεννήθηκε να είναι η επιθυμία του να κρατήσεί την οικογένειά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας -που τόσο πίεσαν τον ίδιο μεγαλώνοντας- όμως θα δείξει αν τα καταφέρει ολοκληρωτικά.

Σε κάθε περίπτωση, αυτές τις μέρες γράφεται ιστορία στη Μεγάλη Βρετανία και ο κόσμος όλος παρακολουθεί με ενδιαφέρον.

Ο "μικρός" πρίγκιπας που, όπως φαίνεται, μεγάλωσε, ολοκλήρωσε την -πιθανότατα- τελευταία υποχρέωσή του ως senior royal, φόρεσε το τζινάκι, το πουπουλένιο μπουφάν και τον σκούφο του, πήρε το backpack του στον ώμο και "πέταξε" για Βανκούβερ να συναντήσει τη Meghan και τον Archie.

Σήμερα, στα βρετανικά ΜΜΕ -και όχι μόνο- βλέπουμε από τη μία τις ταξιδιωτικές φωτογραφίες του Harry, από την άλλη αυτές της Meghan που αποφάσισε να βγάλει βόλτα τα σκυλάκία της με τον Archie αγκαλιά και τους σωματοφύλακες στα 5 βήματα πιο πίσω.

Αρχικά, ιδού το πρώτο κομμάτι των.. "ντοκουμέντων".

Όσο για τη Meghan, τη βλέπουμε στην εξοχή του Βανκούβερ, ντυμένη πιο casual από κάθε άλλη φορά, να κρατά από τη μία τα λουριά των δυο αγαπημένων σκυλιών της και από την άλλη τον Archie, ο οποίος έχει στρογγυλοκαθήσει στον μάρσιπο στο στήθος της μαμάς, όμως καθώς, όπως φαίνεται, της γλίστρησε από τη μία μεριά, το μωρό γέρνει λίγο προς τα δεξιά της!

Εκείνη, βέβαια, αγέρωχη, με τα μάτια καρφωμένα στην κάμερα, την οποία, φυσικά, έχει εντοπίσει, περπατά τόσο χαμογελαστή που μοιάζει σα να ποζάρει μόνιμα!

Φυσικά και δεν υποβιβάζουμε την πίεση που τα ΜΜΕ ασκούν στους Sussexes, όπως και σε τόσους άλλους royals και celebrities παντ;oς είδους σε όλο τον πλανήτη, υπογραμμίζουμε, όμως το πόσο εύκολο το κάνει να φαίνεται η Meghan. Τελικά, μήπως είναι καλύτερη ηθοποιός από όσο νομίζαμε; Ίσως...

Προς το παρόν, για τον Harry και τη Meghan έχει ήδη ξεκινήσει η περίοδος μετάβασης προς τη νέα ζωή που επέλεξαν για εκείνους και τον γιο τους, έχοντας όμως τα φώτα, ακόμη, στραμμένα όλα επάνω τους. Προφανώς, ελπίζουν με τον καιρό να... ξεθωριάσουν και να ζήσουν στην ησυχία τους -όπως τη φαντάζονται οι ίδιοι. Θα δείξει.

Ιδού και το βίντεο με τη σημερινή βολτίτσα της -μέχρι και αυτή τη στιγμή- δούκισσας του Sussex με τον γιο της.

Ζωή Κίττα