"Θα σας λείψουν ο Harry και η Meghan;" - Η απάντηση της Camilla είχε μεγάλο ενδιαφέρον [video]

21.01.2020
"Θα σας λείψουν ο Harry και η Meghan;" - Η απάντηση της Camilla είχε μεγάλο ενδιαφέρον [video]
Τα σύννεφα επάνω από τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας μάλλον πυκνώνουν ανησυχητικά.

12 μέρες μετά την ανακοίνωση των Sussexes ότι σκοπεύουν να παραιτηθούν των υποχρεώσεών τους ως senior royals ακολουθώντας έναν δικό τους δρόμο, πιο ανεξάρτητο, τον οποίο μάλιστα σκοπεύουν να χρηματοδοτήσουν μόνοι καθώς σκοπεύουν να εργαστούν για να βιοποριστούν και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες.

Η βασίλισσα αντέδρασε διστακτικά στην αρχή, ώσπου να έχει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Στη συνέχεια, βέβαια, υπήρξε η επίσημη ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία, η Ελισσάβετ εξέφραζε δημόσια τη στήριξη όλης της βασιλικής οικογένειας στις αποφάσεις του εγγονού της σχετικά με τη δική του οικογένειά και σήμερα ο Harry μπήκε στο αεροπλάνο και έχοντας -μάλλον- ολοκληρώσει τις royal υποχρεώσεις του, έφτασε στο Βανκούβερ του Καναδά, και έσμιξε ξανά με τη Meghan και τον γιο τους.

Το νέο κεφάλαιο στη ζωή τους μόλις ξεκίνησε.

Πώς βλέπουν, άραγε, οι υπόλοιποι royals το ζήτημα αυτό; Προς το παρόν επίσημη τοποθέτηση εκ μέρους όλης της οικογένειας υπήρξε μόνο δια στόματος της Ελισάβετ. Και μάλλον εκεί θα μείνει. Υπάρχουν όμως και οι... ανεπίσημες τοποθετήσεις που, σίγουρα, έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην "ανάγνωσή" τους .

Σε αυτό το μήκος κύμματος, λοιπόν, τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου κάνει η απάντηση της Camilla, μητριάς του Harry και πεθεράς της Meghan -έτσι για την ιστορία- όταν ρωτήθηκε αν της λείψουν τα παιδιά! Φαντάζεσαι τι -ή μάλλον πώς- απάντησε; Ιδού:

"Χμμμμ. Φυσικά". Δεν τη λες και "ζεστή" την απάντηση της Camilla, αλλά, ως γνωστόν, η δούκισσα δεν "μασά" τα λόγια της, παρόλο που ως "παθούσα" σε επίπεδο εχθρικής αντιμετώπισης από τη βασιλική οικογένεια αλλά και τον λαό, θα περίμενε κανείς να δείξει μεγαλύτερη κατανόηση. Έχει τον δικό της τρόπο να αντιμετωπίζει τα πράγματα, ο οποίος είναι πια αναγνωρίσιμος και αποδεκτός γενικότερα.

Για την ιστορία, θυμάσαι την απίστευτη κίνηση που έκανε πίσω από την πλάτη του ζεύγους Trump τον περασμένο Ιούνιο όταν εκείνοι τους επισκέφτηκαν στο Clarence House;