Harry - Meghan: Ποια πρόσωπα της βασιλικής οικογένειας είναι πιθανό να τους αντικαταστήσουν στα καθήκοντα τους

29.01.2020
Harry - Meghan: Ποια πρόσωπα της βασιλικής οικογένειας είναι πιθανό να τους αντικαταστήσουν στα καθήκοντα τους
Όταν ο Ηarry και η Μeghan ανακοίνωσαν πρόσφατα την πρόθεση τους να παραιτηθούν, εκτός των άλλων, δημιούργησαν και έναν πονοκέφαλο στο παλάτι για το ποιοι θα είναι οι αντικαταστάτες τους για τα καθήκοντα τους. Και πιστεύεται, λοιπόν, ότι οι εξαδέλφες του Harry, μπορεί να αναλάβουν... έξτρα δράση!

Τόσο η πριγκίπισσα Βεατρίκη όσο και η Eυγενία θα μπορούσαν να βοηθήσουν το παλάτι, αναλαμβάνοντας ορισμένες από τις ευθύνες που είχαν προηγουμένως ο δούκας και η δούκισσα του Sussex στο ρόλο τους ως «ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας».

Ο ειδικός βιογράφος και σύμβουλος του The Crown, Robert Lacey, εξήγησε στο αγγλικό Hello ! ότι : «Είναι απολύτως σαφές ότι η Bεατρίκη και η Eυγενία θα προωθηθούν τώρα αν είναι πρόθυμες να κάνουν αυτό το βήμα».

«Αν φύγουν δύο, πρέπει να έρθουν δύο και αυτοί οι δύο πρέπει να είναι η Bεατρίκη και η Ευγενία. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν το βήμα και θα είναι σίγουρα ευπρόσδεκτες. Είναι αυτό που χρειάζεται η οικογένεια καθώς χρειάζονται ακόμα 15 χρόνια για να πάρει τα ηνία η γενιά του πρίγκιπα George. Είναι ειρωνικό ότι ο Harry είχε αναφέρει τις ξαδέλφες του ως τα μοντέλο του πώς θα ήθελε ο ίδιος να είναι».

Όπως τα περισσότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, οι δύο πριγκίπισσες έχουν θέσεις πλήρους απασχόλησης που ισορροπούν με τα βασιλικά τους καθήκοντα. Η Bεατρίκη εργάζεται ως αντιπρόεδρος της εταιρείας δεδομένων και λογισμικού Afiniti και η Ευγενία είναι διευθύντρια μιας γκαλερί τέχνης.

Νικολέτα Μακρή