Έγκυος Meghan: Η στιγμή με το μωρό που την κλωτσάει που δεν είχαμε προσέξει [video]

25.01.2020
Έγκυος Meghan: Η στιγμή με το μωρό που την κλωτσάει που δεν είχαμε προσέξει [video]
Τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα επάνω στη δούκισσα του Sussex για διαφορετικό λόγο τον τελευταίο μήνα, όμως εμείς γυρίζουμε τον χρόνο λίγο πιο πίσω με αφορμή μία χθεσινή ανάρτηση στα social media. Και για τελείως διαφορετικό λόγο.

Και ενώ η Meghan και ο Harry βρίσκονται στον Καναδά με τον γιο τους ξεκινώντας τη νέα μακριά από τα βασιλικά καθήκοντα ζωή που επέλεξαν και ο πατέρας της, Thomas Markle, βομβαρδίζει την κοινή γνώμη με φωτογραφίες από τα μικράτα της και αποκαλύψεις που ο ίδιος θεωρεί σημαντικές, οι royal fans κάνουν... δουλίτσα!

Στον λογαριασμό @dukeandducchessofsussexdaily στο instagram εντοπίσαμε αυτό το "διαμαντάκι" και το μοιραζόμαστε με τη σειρά μας.

Το βίντεο που αναρτήθηκε στη σελίδα αυτή "εντοπίστηκε" όπως διαβάζουμε στη λεζάντα από το "λαγωνικό" SussexDetective στο Twitter. Μας γυρίζει πίσω, στον Μάρτιο του 2019 και συγκεκριμένα στο Westminster Abbey κατά τη διάρκεια της λειτουργίας για τα 70 χρόνια της Κοινοπολιτείας που είχε πραγματοποιηθεί παρουσία όλων των μελών της βασιλικής οικογένειας -πλην του πρίγκιπα Φίλιππου ο οποίος έχει αποσυρθεί από τις δημόσιες εμφανίσεις τον τελευταίο χρόνο.

Εκεί λοιπόν, την "παράσταση" είχε κλέψει το φιλί και η αγκαλιά που μοιράστηκαν οι royal συννυφάδες, Kate και Meghan, προφανώς σε μία προσπάθεια να αποδείξουν στον κόσμο όλο ότι δεν τρέχει τίποτα μεταξύ τους. Βέβαια, η ιστορία απέδειξε ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι, αλλά... έστω!

Ο χρήστης SussexDetective λοιπόν, εντόπισε μια στιγμή που τον συγκίνησε ιδιαίτερα. Τη μοιράστηκε και το ίδιο έκαναν και οι άνθρωποι του @dukeandducchessofsussexdaily. Και το ίδιο κάνουμε κι εμείς τώρα.

Πρόκειται για μερικά δευτερόλεπτα που ενώ σε πρώτο πλάνο φαίνεται ο πρίγκιπας William να μιλά με τον πατέρα του, σε δεύτερο, η Meghan αντιλαμβάνεται μια κλωτσιά του Archie και χαμογελά τρυφερά αγγίζοντας στιγμιαία την κοιλιά της. Ιδού το στιγμιότυπο:

Για την ιστορία, έχει καταγραφεί ακόμη ένα τέτοιο τρυφερό στιγμιότυπο έναν μήνα νωρίτερα από αυτό. Θυμήσου το ΕΔΩ