Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο της πριγκίπισσας Beatrice- Η επίσημη ανακοίνωση από το παλάτι

07.02.2020
Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο της πριγκίπισσας Beatrice- Η επίσημη ανακοίνωση από το παλάτι
Ακόμη ένας royal wedding έρχεται. Ανοιξιάτικος, αλλά πολύ διαφορετικός από τους άλλους. Ιδού όλα όσα γνωρίζουμε.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον γάμο της πριγκίπισσας Beatrice ξεκινά και επίσημα λοιπόν. Οι φήμες κυκλοφορούσαν ευρέως τις τελευταίες μέρες, όμως σήμερα έχουμε την ανακοίνωση από το παλάτι.

Η πρωτότοκη κόρη του πρίγκιπα Andrew και της Sarah Ferguson παντρεύεται τον αγαπημένο της, ιταλό μεγιστάνα των ακινήτων, Edoardo Mapelli Mozi στις 29 Μαΐου, στο βασιλικό παρακκλήσι όπου -για την ιστορία- βαφτίστηκε ο πρίγκιπας Louis, ενώ ιδιαίτερη σημασία έχει ότι η επίσημη δεξίωση θα δοθεί απο την ίδια τη βασίλισσα -και γιαγιά της νύφης, φυσικά- στους κήπους του παλατιού.

Η Beatrice και ο Edo -όπως φωνάζουν, χαρακτηριστικά, τον νέο royal γαμπρό- λέγεται ότι άρχισαν να βγαίνουν μαζί τον Νοέμβριο του 2018 ενώ έχουν ήδη κάνει μαζί αρκετές κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

O γάμος τους έρχεται σε μια όχι και τόσο.. χαλαρή περίοδο για τη βρετανική οικογένεια. Από τη μία το σκάνδαλο με τον πατέρα της νύφης (που ακόμη εξελίσσεται, να υπογραμμίσουμε), από την άλλη οι Sussexes που σήκωσαν μπαϊράκι και... απαρνήθηκαν τον επίσημο ρόλο τους ως senior royals, η Beatrice καλείται να φέρει στην οικογένεια ένα χαμόγελο που, σίγουρα, λείπει καθώς και ίσως, με τον σύζυγό της πια, να αναλάβει κομμάτι του ρόλου που "ξέμεινε" από το... αντάρτικο του ξαδελφού της! Σε κάθε περίπτωση, να ευχηθούμε "Η ώρα η καλή" στο ζεύγος και να θυμίσουμε ότι στην περίπτωση αυτού του βασιλικού γάμου δεν θα έχουμε απευθείας τηλεοτπική προβολή!

Ιδού η επίσημη ανακοίνωση και η φωτογραφία που τη συνόδευε.

Ο γάμος της αυτού υψηλότητας πριγκίπισσας Beatrice του York και του κυρίου Edoardo Mapelli Mozzi θα λάβει χώρα στις 29 Μαΐου 2020. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Σεπτέμβρη του 2019.
Η βασίλισσας έδωσε την άδειά της ώστε η τελετή να πραγματοποιηθεί στο Βασιλικό Παρεκλήσσι του St James’s Palace.
Την τελετή θα ακολουθήσει μια ιδιωτική δεξίωση που θα δώσει η βασίλισσα στους κήπους του Buckingham Palace
Image: © Princess Eugenie