Ο George, η Charlotte και ο Louis μιλούν στην κάμερα και το βίντεο είναι ό,τι πιο γλυκό θα δεις σήμερα

04.10.2020
Ο George, η Charlotte και ο Louis μιλούν στην κάμερα και το βίντεο είναι ό,τι πιο γλυκό θα δεις σήμερα
Τα πριγκιπόπουλα έχουν ερωτήσεις για τον sir David Attenborough και τις θέτουν on camera! Είναι, πραγματικά, γλυκύτατα! Εντάξει... ο Louis λίγο παραπάνω!

Πριν από μερικές μέρες, η οικογένεια των Cambridges υποδέχτηκαν στο παλάττι του Kensington τον sir David Attenborough με τον οποίο παρακολούθησαν την ταινία ‘David Attenborough: A Life On Our Planet’.

Ο 94χρονος δημοσιογράφος και φυσιοδίφης θεωρείται εδώ και χρόνια "εθνικός θησαυρός" για τη Μεγάλη Βρετανία, παρότι ο ίδιος δεν δέχεται τον όρο αυτό. Είναι περισσότερο γνωστός ως δημιουργός και παρουσιαστής (σε συμπαραγωγή με το BBC Natural History Unit) της σειράς 9 ντοκιμαντέρ με τίτλο "Life collection" όπου παρουσιάζεται ολοκληρωμένα και συνολικά η χλωρίδα και πανίδα όλου του πλανήτη.

Χθες, η Kate και ο William μοιράστηκαν μέσω social media ένα απίθανο βίντεο που τιτλοφορείται "David Attenborough έχουμε μερικές ερωτήσεις για σένα" και στο οποίο βλέπουμε τους πρίγκιπες George και Louis και την πριγκίπισσα Charlotte σε ρόλο... δημοσιογράφου. Ιδού: