Ο Harry και η Meghan στην Oprah - Η επίσημη ανακοίνωση και όλες οι λεπτομέρειες

15.02.2021
Ο Harry και η Meghan στην Oprah - Η επίσημη ανακοίνωση και όλες οι λεπτομέρειες
Ήρθε η ώρα για την τηλεοπτική συνάντηση για την οποία όλοι συζητούσαν από τη στιγμή που οι Sussexes εγκατέλειψαν τη Βρετανία και εγκαταστάθηκαν στις ΗΠΑ.

Μία μέρα μετά την ανακοίνωση για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της Meghan Markle είχαμε ακόμη μία, εξίσου ενδιαφέρουσα.

Το CBS, λοιπόν, ανακοίνωσε ότι η Oprah Winfrey θα έχει μία "εκ βαθέων συνομιλία" με το ζευγάρι σε μία ειδική εκπομπή 90 λεπτών στην primetime ζώνη του σταθμού στην Κυριακή 7 Μαρτίου.

"Αρχικά η Winfrey θα μιλήσει με τη Meghan, η δούκισσα του Sussex, στο πλαίσιο μιας ευρέως φάσματος συνέντευξης, που θα καλύπτει τα πάντα από το πώς μπήκε στη βασιλική οικογένεια, τον γάμο της, τη μητρότητα και το φιλανθρωπικό έργο της μέχρι το πώς διαχειρίζεται την κοινωνική πίεση που δέχεται καθημερινά στη ζωή της. Αργότερα, οι δυο τους θα συναντήσουν τον πρίγκιπα Harry και θα μιλήσουν μαζί για την απόφασή τους να μετακομίσουν στις ΗΠΑ, για τις ελπίδες τους, τα όνειρά τους και την οικογένεια που μεγαλώνει", διαβάζουμε στην ανακοίνωση του σταθμού και μετράμε αντίστροφα.

Η φιλική σχέση του royal ζεύγους με την ισχυρή κυρία των media (και όχι μόνο) μετρά αρκετά χρόνια. η Oprah είχε παραβρεθεί στον γάμο τους το 2018 και τώρα, στις ΗΠΑ, τα σπίτια τους είναι σχετικά κοντά.

Θυμίζουμε ότι η ανακοίνωση αυτή ήρθε μία μέρα με την ανακοίνωση για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της δούκισσας του Sussex, η οποία, πέρα από την είδηση, αυτή καθαυτή, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως -και όχι πάντα με την καλή έννοια.

Με δεδομένη την κακή σχέση που έχουν οι Sussexes με τον Τύπο, τον οποίο κατηγορούν για άδικη μεταχείριση (μεταξύ άλων) δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεώρησαν υπερβολικά χολιγουντιανά στημένη την πόζα που επέλεξαν για τα χαρμόσυνα και άρα φτιαγμένη για να κεντρίσει σχόλια. Και ναι, δεν χρειάζεται και πολύ να δεις λίγο από Notting Hill (στη στάση του ζευγαριού) αλλά και από Pretty Woman (στον ξυπόλητο Harry) [φωτό κάτω]. Για να μην αναφερθούμε στην "στρατηγική" επιλογή της ημερομηνίας για την ανακοίνωση που συμπίπτει με τα 37 χρόνια από τη στιγμή που η Diana ανακοίνωσε ότι ήταν έγκυος στον Harry.

Έστω...

Με το καλό να έρθει και αυτό το παιδάκι και εμείς περιμένουμε με ανυπομονησία αυτή την τηλεοπτική "πρώτη". Για τη βασίλισσα και τους υπόλοιπους royals, πάλι, δεν είμαστε σίγουροι!