Κate Middleton: Τα σχέδια της για τέταρτο παιδί

16.02.2021
Κate Middleton: Τα σχέδια της για τέταρτο παιδί
Στον απόηχο της είδησης για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της Meghan Markle, έχουμε ένα δημοσίευμα που επαναφέρει το ζήτημα ενός ακόμη royal μωρού.

Aν είσαι φαν των Cambridges ίσως χαρείς με την πληροφορία ότι έχουν βάλει στα σκαριά την απόκτηση ενός τέταρτου παιδιού σχετικά, σύντομα. Αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά τ Us Weekly. Καλά πληροφορημένη πηγή του περιοδικού ανέφερε: «Η απόκτηση τεσσάρων παιδιών ήταν πάντα μέρος του σχεδίου της Κate. Η ίδια έβαλε αυτή την ιδέα σε αναμονή όταν η πανδημία του κορονοϊού χτύπησε, αλλά τώρα υπάρχει φως στο τούνελ με το εμβόλιο και στο μεταξύ, ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte, είναι προγραμματισμένο να επιστρέψουν σύντομα στο σχολείο. Η Kate νιώθει έτοιμη να αρχίσει να προσπαθεί ξανά».

«Χρειάστηκε λίγος χρόνος για να πείσει η Κate τον William», σύμφωνα με την πηγή. «Ο William είπε ότι τρία παιδιά είναι περισσότερο από αρκετά. Η σκέψη του να έχει τέσσερα τον έκανε να αισθάνεται πολύ φορτωμένος … Αλλά οι επιθυμίες της Κate να κάνει ένα ακόμα παιδί τον ενέπνευσε και στην τελική αγαπά και εκτιμά το ασφαλές οικογενειακό περιβάλλον στο οποίο δεν είχε ζήσει ποτέ. Γιατί να μην το κάνει μεγαλύτερο; Αφού αφιέρωσε λίγο χρόνο για να το σκεφτεί, πήγε με το μέρος της Kate και είναι ενθουσιασμένος με την ιδέα».

Η βασίλισσα Ελισάβετ φέρεται επίσης να είναι υπερ-ενθουσιασμένη με την προοπτική ενός ακόμη δισέγγονου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πηγή είπε στο Us Weekly ότι ήταν «πολύ χαρούμενη» όταν η Κate και ο William – προφανώς - υπονόησαν τα σχέδιά τους στην ίδια τη Βασίλισσα, για να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

«Λατρεύει τα εγγόνια της», ανέφερε η πηγή για τη Βασίλισσα. «Ανησυχεί ελαφρώς ότι στα Cambridges εγγόνια, τους αρέσουν πολύ τα δύσκολα πράγματα , ειδικά όσο η Kate δεν σκοπεύει να χρησιμοποιήσει άλλη νταντά (καθώς θέλει να έχει η ίδια ενεργό ρόλο), αλλά όσο είναι χαρούμενοι, είναι και η ίδια χαρούμενη».

Για την Kate, η απόφαση να δοκιμάσει για ακόμα ένα παιδί ήταν προφανώς εμπνευσμένη από τη δική της σχέση με την αδερφή της Pippa Middleton. Σύμφωνα με την πηγή, η Pippa και η Kate είναι «πολύ κοντά» και η Kate θέλει για την κόρη της Charlotte να έχει μια παρόμοια σχέση στη ζωή της. «Θέλει η Charlotte να έχει την ίδια ευχάριστη εμπειρία - να μεγαλώσει με μια μικρή αδελφή – σε περίπτωση που είναι κοριτσάκι - για να εμπιστεύεται και να προσέχει», ανέφερε η πηγή.

Η Κate και ο William έχουν ήδη τον εφτάχρονο πρίγκιπα George, την πεντάχρονη πριγκίπισσα Charlotte και τον δύο ετών πρίγκιπα Louis. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Κate ακολουθεί μια «πλούσια σε θρεπτικά συστατικά» διατροφή για να προετοιμάσει το σώμα της για το τέταρτο παιδί. Εμείς να ευχηθούμε, αν αληθεύουν οι πληροφορίες, να πάνε όλα καλά!