Τα πριγκιπόπουλα George, Charlotte και Louis στέλνουν γράμματα στη γιαγιά Diana και συγκινούν

14.03.2021
Τα πριγκιπόπουλα George, Charlotte και Louis στέλνουν γράμματα στη γιαγιά Diana και συγκινούν
Γιορτή της μητέρας σήμερα στο Ηνωμένο Βασίλειο και τα παιδιά των Cambridges γιόρτασαν την ημέρα τιμώντας τις γιαγιάδες τους.

Δύο αναρτήσεις που έγιναν στον επίσημο λογαριασμό του πρίγκιπα William και της συζύγου του, Kate Middleton πριν από λίγο, συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον των διαδικτυακών τους φίλων.

Με αφορμή τη ημέρα της μητέρας που γιορτάζεται σήμερα στη Βρετανία, οι Cambridges μοιράστηκαν τα όσα γλυκύτατα ετοίμασαν τα τρία παιδιά τους για τις γιαγιάδες τους.

Η πρώτη ανάρτηση ήταν αφιερωμένη στην αδικοχαμένη πριγκίπισσα Diana, την οποία, δυστυχώς δεν γνώρισαν ούτε τα πριγκιπόπουλα, ούτε και η μητέρα τους.

"Και αυτή η γιορτή της Μητέρας θα είναι διαφορετική ακόμη μία φορά. Πολλοί από εμάς παραμένουμε μακριά από τους αγαπημένους μας όμως ανυπομονούμε για τη στιγμή, στο όχι τόσο μακρινό μέλλον που θα μπορέσουμε να αγκαλιάσουμε τις μητέρες μας ξανά. Για όσους βιώνουν πένθος, όμως, η σημερινή μέρα θα είναι εξαιρετικά δύσκοη. Κάθε χρόνο, στη γιορτή της μητέρας, ο George, η Charlotte και ο Louis φτιάχνουν κάρτες και θυμούνται τη γιαγιά τους, Diana, για τον William. Όποιες και αν είναι οι συνθήκες, σας σκεφτόμαστε όλους σήμερα", διαβάζουμε στη λεζάντα της πρώτης εορταστικής ανάρτησης στην οποία βλέπουμε μια ζωγραφιά και τις τρεις κάρτες των παιδιών.

"Αγαπημένη γιαγιά, Ευτυχισμένη, ευτυχισμένη γιορτή της μητέρας. Σ' αγαπώ πάρα πολύ και σε σκέφτομαι πάντα. Με πολλή πολλή αγάπη, George", διαβάζουμε από τον πρωτότοκο των Cambridges, τρίτο στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο, για την ιστορία, μετά τον παππού και τον πατέρα του.

"Αγαπημένη γιαγιά Diana. Σε σκέφτομαι πολύ αυτή τη γιορτή της μητέρας. Σ' αγαπώ πολύ και στον μπαμπά λείπεις πολύ. Με πολλή αγάπη , Charlotte", γράφει η μονακοκόρη του ζεύγους.

Όσο για τον βενιαμίν, Louis; Εκείνος ζωγράφισε μια καρδούλα, κόλλησε μερικά σχεδιάκια και συμπλήρωσε με το όνομά του.

Την τιμητική της βέβαια είχε και η άλλη γιαγιά των πριγκιπόπουλων, Carole Middleton. Τα γαλαζοαίματα εγγόνια της τής έφτιαξαν μια τούρτα την οποία στόλισαν με καρδούλες. Αυτή την τούρτα, μαζί με μία φωτογραφία της κυρίας Middleton με τη δούκισσα του Cambridge σε παιδική ηλικία είδαμε στη δεύτερη εορταστική ανάρτηση της ημέρας.

Οι αναρτήσεις αυτές έρχονται μία εβδομάδα μετά τη συνέντευξη που έδωσαν ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του, Meghan Markle στην Oprah Winfrey προκαλώντας μέγα σάλο.