Kate Middleton: Στην αντεπίθεση μετά τα όσα είπε η Meghan στην Oprah για την ίδια και τη σχέση τους

16.03.2021
Kate Middleton: Στην αντεπίθεση μετά τα όσα είπε η Meghan στην Oprah για την ίδια και τη σχέση τους
Έξαλλη φέρεται να είναι η δούκισσα του Cambridge με τη συννυφάδα της, η οποία, όπως υποστηρίζει η ίδια έχει μάλλον... επιλεκτική μνήμη!

Έχουν περάσει 10 μέρες από τη στιμή που προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησαν οι Sussexes στη βασίλισσα των Media, Oprah Winfrey και ακόμη ο θόρυβος γύρω από αυτή δεν έχει καταλαγιάσει. Ειδικά στο Kensington Palace, όπως μεταφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές του NewIdea.com που μεταφέρουν ότι το σπιτικό των Cambridges είναι ένα "καζάνι που βράζει".

Ο πρίγκιπας Wllliam είναι ο μόνος από τους γαλαζοαίματους της Βρετανίας που μίλησε δημόσια για τις καταγγελίες του αδελφού και της νύφης του για ρατσιστική συμπεριφορά εκ μέρους τους και η σύζυγός του, Kate, με την οποία η Meghan ασχολήθηκε "ιδιαίτερα" στη συνέντευξη, "κρατιέται με νύχια και με δόντια για να μην ανοίξει το στόμα της".

Αυτό, τουλάχιστον ισχυρίζεται δημοσίευμα του NewIdea.com σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του οποίου "η Kate θέλει να απαντήσει στις κατηγορίες του Harry και της Meghan".

Το παλάτι εξέδωσε μια λιτή ανακοίνωση εξ ονόματος της βασίλισσας ενώ έχει διαρρεύσει πως η ίδια η μονάρχης σκοπεύει να μιλήσει τηλεφωνικά με τον εγγονό της. Η Kate όμως, λέγεται, ότι είναι έτοιμη να ανοίξει το στόμα της καθώς είναι η μόνη με την οποία η Meghan ασχολήθηκε προσωπικά στη συνέντευξη αυτή. Και, φαίνεται, πως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως τα παρουσίασε!

"Δεν έχω δει την Kate τόσο θυμωμένη. Και δεν την κατηγορώ. Την έσυρε μέσα σε όλο αυτό και εκείνη δεν μπορεί να αντικρούσει ό,τι άκουσε. Συνήθως υιοθετεί την τακτική της βασίλισσας να μην παραπονιέται δημόσια και να μην εξηγεί, όμως αυτό παρατράβηξε", μεταφέρει η πηγή του NewIdea.com

Και η ένσταση της δούκισσας του Cambridge φαίνεται ότι αφορά σε δυο σημεία. Αφενός στο κομμάτι που έχει να κάνει με το ποιος έκανε ποιον να κλάψει παραμονές του γάμου των Sussexes.

H ιστορία που διέρρευσε στα media έξι μήνες μετά τον γάμο ήθελε την Kate ως "θύμα" σκληρής συμπεριφοράς από τη μέλλουσα, τότε, συννυφάδα της ενώ στην ιστορία που μοιράστηκε η Meghan πρόσφατα, υποστήριξε ότι τα πράγματα έγιναν τελειώς ανάποδα. Η δούκισσα του Sussex αποκάλυψε, μάλιστα, ότι η Kate κατάλαβε το λάθος της και της ζήτησε συγγνώμη στέλνοντάς της λουλούδια.

Η πηγή του site, ωστόσο, διαψεύδει τα όσα είπε η Meghan υποστηρίζοντας ότι "όλα αυτά είναι μπούρδες". "Η Meghan έκανε την Kate να κλάψει κατά τη διάρκεια μιας πρόβας που έκανε η πριγκίπισσα Charlotte στο φόρεμα που θα φορούσε ως παρανυμφάνι. Όλοι έλεγαν ότι ο λόγος είχε να κάνει με το καλσόν, όμως η αλήθεια είναι πως το θέμα αφορούσε το στρίφωμα του φορέματος. Ήταν κάτι τελείως ανούσιο, όμως η Kate, η οποία μόλις είχε γεννήσει τον πρίκγιπα Louis ήταν ιδιαίτερα συναισθηματική", εξήγησε η πηγή.

Μία διαφορετική πηγή (εκ των έσω και πάλι) εστιάζει σε ένα άλλο σημείο της συνέντευξης που έκανε έξαλλη την Kate και αφορά στις κατηγορίες περί ρατσιστικής συμπεριφοράς εκ μέρους της βασιλικής οικογένειας, καθώς τις θεωρεί παντελώς αβάσιμες και άδικες.

"Δεν μπορεί να πιστέψει ότι ειπώθηκαν όλα αυτά ενώ ανησυχεί για το πόσο θα επηρεάσουν όσα ακούστηκαν τη βασιλεία στο σύνολό της, ιδιαίτερα ύστερα από την τεράστια προσπάθεια που κάνει η ίδια και ο σύζυγός της τα τελευταία χρόνια ώστε να παρουσιάσουν ένα νέο, πιο σύγχρονο και ζεστό πρόσωπο στον θεσμό. Η Kate ανησυχεί ότι αν δεν ειπωθεί κάτι τώρα ώστε να μπουν τα πράγματα στη θέση τους, τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει η οικογένειά της στο μέλλον, όταν κληρονομήσει το στέμα θα είναι τεράστια. Αισθάνεται ότι δεν έχει άλλη επιλογή από το να μιλήσει δημόσια και εκείνη - αντίθετα με τις αρχές της- καθώς είναι η μόνη ευκαιρία για να σώσει ό,τι σώζεται".

Λες να δούμε και μία συνέντευξη από την Kate σύντομα; Θα έχει σίγουρα ενδιαφέρον!