Γιατί ο Λιάγκας εκνευρίστηκε με την Σκορδά;

22.03.2011
Κέφια και όρεξη για παιγνίδια είχε το πρωί της Τρίτης η Φαίη Σκορδά και δε σεβάστηκε την επιθυμία του συζύγου να ασχοληθεί λίγο με την επικαιρότητα. Η Λιβύη βομβαρδίζεται και του Γιώργου Λιάγκα βγήκε από μέσα η info πλευρά. Αλλά, φευ,

Κέφια και όρεξη για παιγνίδια είχε το πρωί της Τρίτης η Φαίη Σκορδά και δε σεβάστηκε την επιθυμία του συζύγου να ασχοληθεί λίγο με την επικαιρότητα. Η Λιβύη βομβαρδίζεται και του Γιώργου Λιάγκα βγήκε από μέσα η info πλευρά. Αλλά, φευ, για εκείνον της γυναίκας του, αλλά και του floor manager ξύπνησε μέσα τους το παιδί.

Έτσι, την ώρα που εκείνος μιλούσε, βγήκε το παπούτσι της Φαίης το οποίο άρπαξε ο floor κι άρχισε να της το κουνάει. Η Φαίη φώναζε «Μηηηη Στέλιο, μηηη» και παρακαλούσε να της το δώσει. Εκείνος με τα πολλά της το επέστρεψε, εκείνη σκύβει να το πιάσει (πάντα γελώντας) και πάνω στην κίνηση να το πιάσει, τσουπ γίνεται και μία μικρή αποκάλυψη... φάνηκε το σουτιέν της παρουσιάστριας.

Δεν ξέρουμε αν ο Λιάγκας αντιλήφθηκε τα... αποκαλυπτήρια, αλλά το όλο σκηνικό τον εκνεύρισε τα μάλα. Ήθελε να ενημερώσει τον κόσμο για τη Λιβυή και η Φαίη από δίπλα χασκογέλαγε. Αίσχος. Δεν είναι πράγματα αυτά. Στους ΚαραμεροΧαριτάτους όταν «ξυπνάει» μέσα τους το Info δεν ακούγεται κιχ στα πέριξ!