Ποια ακολούθησε την Ζέτα ακόμη και στην... τουαλέτα;

22.03.2011
Λένε ότι στην τουαλέτα ακόμη και ο βασιλιάς πηγαίνει μόνος. Αλλά όχι, αυτό δεν ισχύει για την Ζέτα Μακρυπούλια. Μπροστά δεν ήμασταν, αλλά όσοι βρέθηκαν στα παρασκήνια του Dancing with the stars, λένε ότι η Ζετα ακόμη και στην τουαλέτα

Λένε ότι στην τουαλέτα ακόμη και ο βασιλιάς πηγαίνει μόνος. Αλλά όχι, αυτό δεν ισχύει για την Ζέτα Μακρυπούλια. Μπροστά δεν ήμασταν, αλλά όσοι βρέθηκαν στα παρασκήνια του Dancing with the stars, λένε ότι η Ζετα ακόμη και στην τουαλέτα πήγαινε με την αυτό-κολλητή της, Ελισάβετ Κωνσταντινίδη. Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε πρώτη σειρά κερκίδες για να εμψυχώνει την Ζέτα και σε κάθε (μα σε κάθε) διάλλειμα έφευγαν μαζί για το καμαρίνι.

Η κάμερα του Star βρέθηκε εκεί και μέτρησε τις φορές που στα διαλείμματα η Μακρυπούλια έκανε νόημα στην κολλητή κι εκείνη έτρεχε ξοπίσω της. Το ομολογώ, έριξα πολύ γέλιο με τη σκηνή αυτή. Περνούσε η Ζέτα, έκανε νόημα στην Κωνσταντινίδη κι εκείνη αλαφιασμένη, παράταγε τσάντες, μπουφάν κι έτρεχε ξοπίσω της. Πότε για να την εμψυχώσει, πότε για να την βοηθήσει.

Βέβαια, αυτό με την τουαλέτα δεν το καταλάβαμε και δεν θα το αναλύσουμε, αφού δεν ήμασταν μπροστά. Την Κωνσταντινίδη χαιρέτησε από κοντά και το άλλο μέλος της πάλαι ποτέ παρέας του «Παρά Πέντε», Αργύρης Αγγέλου. Τώρα που το σκεφτόμαστε καλύτερα: μήπως είχε βάλει ο Χατζηγιάννης την Ελισάβετ να φυλάει την καλή του; Και σκιά να ήταν, κάπου θα χανόταν. Η Κωνσταντινίδη, όμως, δεν χάθηκε ούτε μία στιγμή!