Τι σημαίνουν τα υπονοούμενα του Λάκη για την Ελένη;

23.03.2011
Περασμένες φιλίες και... διηγώντας τις να κλαις. Σνιφ, σνιφ. Πού εκείνες οι εποχές, όπου η Ελένη Μενεγάκη ήταν η «Ελενίτσα» του Λάκη Λαζόπουλου κι έκαναν μαζί διακοπές στην Μύκονο, ενώ εκείνη κάθε δεύτερη Τρίτη πήγαινε στο πλατό του «Τσαντιριού»

Περασμένες φιλίες και... διηγώντας τις να κλαις. Σνιφ, σνιφ. Πού εκείνες οι εποχές, όπου η Ελένη Μενεγάκη ήταν η «Ελενίτσα» του Λάκη Λαζόπουλου κι έκαναν μαζί διακοπές στην Μύκονο, ενώ εκείνη κάθε δεύτερη Τρίτη πήγαινε στο πλατό του «Τσαντιριού» για να καμαρώσει το φίλο της; Πάνε, χαθήκανε εκείνα τα χρόνια. Η Μενεγάκη δεν περνάει ούτε απ’ έξω από το «Τσαντίρι», αν και όπως λέει, το παρακολουθεί από το σπίτι της.

Όσο για τον Λάκη; Την έχει βάλει στο ίδιο καζάνι με τα λοιπά τηλεοπτικά πρόσωπα που σατιρίζει και όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και πιο καυστικός μαζί της. Ειδικά, τις τελευταίες δύο εκπομπές έχει κάνει θέμα τα βογκητά της Ελένης πάνω από την κατσαρόλα με τα γιουβαρλάκια. Την πρώτη φορά, εκείνη απολογήθηκε, λέγοντας ότι δεν κατάλαβε πώς αναστέναζε και να μην την παρεξηγεί. Αλλά αυτή η δικαιολογία μέχρι πέρυσι θα ήτο αρκετή για τον Λαζόπουλο.

Φέτος, τς δεν μασάει από τέτοια και την έριξε τη σπόντα του: «Κυρία Μενεγάκη, δεν είναι φυσιολογικό να μην καταλαβαίνεις πότε κάνεις θορύβους». Της ίδιας άποψης είμαστε κι εμείς. Ωστόσο, αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν η προσφώνηση: «κυρία Μενεγάκη....». Που πήγαν τα «Ελενίτσα» του παρελθόντος; Οεο; Πάντως, η κυρία Μενεγάκη δεν πτοήθηκε και το επόμενο πρωί έπαιξε κανονικά πλάνα από το «Τσαντίρι» του Λάκη.