"Ονούρ" - "Σεχραζάτ": φήμες για διαζύγιο!

23.03.2011
Βουίζει ο τόπος στην γειτονική Τουρκία ότι το πιο διάσημο και λατρεμένο ζεύγος της χώρας, οι Μπερκιουζάλ Κορέλ και Χαλίτ Εργκέντς είναι στα πρόθυρα του χωρισμού. Η «Σεχραζάτ» και ο «Ονούρ» τους οποίους γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «Χίλιες και μία νύχτες» σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου

Βουίζει ο τόπος στην γειτονική Τουρκία ότι το πιο διάσημο και λατρεμένο ζεύγος της χώρας, οι Μπερκιουζάλ Κορέλ και Χαλίτ Εργκέντς είναι στα πρόθυρα του χωρισμού. Η «Σεχραζάτ» και ο «Ονούρ» τους οποίους γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «Χίλιες και μία νύχτες» σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στο γάμο τους και μάλιστα βρίσκονται ένα βήμα πριν το χωρισμό.

Αιτία; Οι ερωτικές σκηνές και των δύο με τους συμπρωταγωνιστές τους. Την αρχή φαίνεται ότι έκανε η «Σεχραζάτ» η οποία στη νέα σειρά που πρωταγωνιστεί έχει ερωτικές σκηνές με τον παρτενέρ της, ενώ σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών διακρίνεται μία «ένταση» ερωτικού ύφους. Τη σκυτάλη στη συνέχεια πήρε ο «Ονούρ» ο οποίος επίσης ως «Σουλτάνος» έχει πολλές ερωτικές σκηνές με την εκρηκτική συμπρωταγωνίστρια του.

Το ζευγάρι αποφεύγει να αναφερθεί στις φήμες, με τον Εργκέντς να εξηγεί μόνο ότι οι ερωτικές σκηνές είναι μέρος της δουλειάς τους. Στο ίδιο μήκος κινήθηκε και η σύζυγός του, η οποία δήλωσε ότι είναι πολύ φυσικό να παίξει αυτές τις σκηνές και ότι πρόκειται για μία ωραία δουλειά. Πάντως, οι φήμες για χωρισμό έχουν στεναχωρήσει τους γείτονες μας, για τους οποίους το ζεύγος είναι κάτι σαν... Brangelina και ο έρωτας τους που γεννήθηκε στα γυρίσματα της σειράς «Χίλιες και μία νύχτες» θυμίζει το ομώνυμο παραμύθι.