Αγκαλίτσες και φιλάκια για Λάτσιο - Μανωλίδου!

30.03.2011
Θέλουμε να ελπίζουμε ότι οι αγκαλίτσες και τα φιλάκια του Γιάννη Λάτσιου με την Ευγενία Μανωλίδου, έξω από κεντρικό ξενοδοχείο των βορείων προαστίων να είναι αυθεντικά και αυθόρμητα. Κυρίως από την πλευρά του διευθυντή του ΑΝΤ1.

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι οι αγκαλίτσες και τα φιλάκια του Γιάννη Λάτσιου με την Ευγενία Μανωλίδου, έξω από κεντρικό ξενοδοχείο των βορείων προαστίων να είναι αυθεντικά και αυθόρμητα. Κυρίως από την πλευρά του διευθυντή του ΑΝΤ1. Γιατί, βλέπεις και ο... Ιούδας φιλούσε υπέροχα και δεν θέλουμε να ισχύει το ίδιο και με τον Λάτσιο.

Είναι πού είναι δύσκολη αυτή η περίοδος τηλεοπτικά για την Ευγενία, οι αγκαλιές του διευθυντή της είναι η μεγαλύτερη παρηγοριά. Βέβαια, οι φωτογραφίες που δημοσίευσε εβδομαδιαίο περιοδικό, στάνταρ τραβήχτηκαν πριν τις τελευταίες εξελίξεις με την παραίτηση του σκηνοθέτη της εκπομπής, αλλά όπως ακούγεται, μέχρι στιγμής οι άνθρωποι του καναλιού δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην Μανωλίδου.

Εξάλλου, από την πλευρά του Λάτσιου σχολιάστηκε για τη συγκεκριμένη συνάντηση, ότι ο ίδιος συναντιέται συχνά με τους συνεργάτες του, όπου συζητάνε θέματα για τις εκπομπές τους. Στα πλαίσια αυτά έγινε και το ραντεβού με την Ευγενία, διαψεύδοντας ότι υπάρχει κρίση. Ερώτηση: με όλους τους συνεργάτες έτσι αγκαλιάζεται και φιλιέται στο τέλος; Ή μήπως υπάρχει μία συμπάθεια παραπάνω, όπερ και σημαίνει ότι η «Μπουμπούκα» δεν έχει τίποτε να φοβάται;