Ζέτα σε Κωστόπουλο: "Θέλω παιδί"!

31.03.2011
Η Ζέτα Μακρυπούλια για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα και τις δηλώσεις για τη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη τραβά. Όχι, που θα γλιτώναμε. Η ηθοποιός/παρουσιάστρια επιστρέφει και ως καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου

Η Ζέτα Μακρυπούλια για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα και τις δηλώσεις για τη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη τραβά. Όχι, που θα γλιτώναμε. Η ηθοποιός/παρουσιάστρια επιστρέφει και ως καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου στο «Βράδυ» μιλάει γι ακόμη μία φορά για τον έρωτα της με τον Μιχάλη, που ήρθε τη βάρεσε κατακούτελα κι έχει φτάσει στο σημείο να θέλει μέχρι και παιδί να κάνει!

Όπως εξηγεί, πάντα φανταζόταν ότι θα έκανε παιδί, όταν θα είναι πολύ ερωτευμένη. Και αυτή τη στιγμή, όπως λέει, νιώθει μια σιγουριά που θα μπορούσε να την οδηγήσει σε κάτι τέτοιο. «Δεν το έχω σχεδιάσει ακόμη» λέει, αλλά ας είμαστε σε ετοιμότητα να ακούσουμε τα χαρμόσυνα. Ποτέ δεν ξέρεις. Αυτή, πάλι, η δήλωση είναι της φαντασίας μου της πλανεύτρας ή η Ζέτα ρίχνει «καρφί» για πρώην σχέση; Έλεγα θα κάνω παιδί αν είμαι πολύ ερωτευμένη, τώρα νιώθω σιγουριά. Στο παρελθόν, δηλαδή, δεν ένιωσε ανάλογη σιγουριά; Χμ.