Ο Χρανιώτης "άδειασε" την... γκαντέμω παρτενέρ του!

05.04.2011
Δεν θέλουμε να βάλουμε φωτιές στο πρώην χορευτικό ζεύγος του (Dirty) Dancing with the stars, αλλά η αποχώρηση του Γιώργου Χρανιώτη από το show σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στην παρτενέρ του, Τζένη! Η ειρωνική στάση της απέναντι στον Φωκά Ευαγγελινό και η δυσφορία της όταν εκείνος της έκανε κριτική για το χορευτικό τους

Δεν θέλουμε να βάλουμε φωτιές στο πρώην χορευτικό ζεύγος του (Dirty) Dancing with the stars, αλλά η αποχώρηση του Γιώργου Χρανιώτη από το show σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στην παρτενέρ του, Τζένη! Η ειρωνική στάση της απέναντι στον Φωκά Ευαγγελινό και η δυσφορία της όταν εκείνος της έκανε κριτική για το χορευτικό τους, μόνο καλά δεν κάθισε στο τηλεοπτικό κοινό. Και με την πρώτη ευκαιρία την μαύρισε, παίρνοντας η μπάλα και τον γνωστό ηθοποιό, ο οποίος σε δύο Live (στο ένα ήταν τραυματίας) ήταν από τις καλές παρουσίες του show.

Αλλά όπως λέει και ο λαός... μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά! Για έναν άλλο λόγο που η αποχώρηση οφείλεται στην χορεύτρια Τζένη είναι η τυχαία(;) σύμπτωση που επεσήμαναν και στο Super Star. Η εν λόγω πέρυσι ήταν παρτενέρ του Κώστα Σόμμερ, ο οποίος αποχώρησε στο τρίτο live, όπως ο συνάδελφός του, Χρανιώτης. Με κάτι τέτοιες συμπτώσεις είναι να σου σηκώνεται η τρίχα. Μπρρρρ.

Πάντως, ο γνωστός ηθοποιός είναι παρμένος με την παρτενέρ του και για του λόγου το αληθές, την Δευτέρα που πήγαν στης Ευγενίας Μανωλίδου φρόντισε να την «αδειάσει». Με έξυπνο τρόπο, λέγοντας ότι ο ίδιος διαφωνεί με τη στάση της απέναντι στον Φωκά. Και ότι εκείνος ακόμη και όταν είναι σίγουρος για τη δουλειά του δε διαφωνεί με κάποιον που του ασκεί κριτική. «Είμαι υπεράνω. Ακούω προσεκτικά τι έχουν να μου πουν» είπε για να πετάξει το καλό στο τέλος: «Εγώ είμαι άλλης φιλοσοφίας». Εννοείται ότι η παρτενέρ έμεινε... παγωτό!