Στον... αέρα το Dancing. Προβληματισμός στον ΑΝΤ1!

06.04.2011
Πονοκέφαλος έχει πιάσει τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 με το τέταρτο Live του Dancing with the stars το οποίο υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην προβληθεί καθόλου την Κυριακή. Η 4ημερη απεργία των δημοσιογράφων

Πονοκέφαλος έχει πιάσει τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 με το τέταρτο Live του Dancing with the stars το οποίο υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην προβληθεί καθόλου την Κυριακή. Η 4ημερη απεργία των δημοσιογράφων και των τεχνικών στην τηλεόραση σημαίνει ότι το show δεν θα βγει ζωντανά. Κι εδώ έρχεται ο «πονοκέφαλος» για την παραγωγή, η οποία προσπαθεί να βρει τη λύση, ώστε το πρόγραμμα να βγει.

Η μόνη λύση είναι να μαγνητοσκοπηθεί το επεισόδιο και το βράδυ της Κυριακής να παίξει κανονικά. Όπως ακούσαμε στην «Πρωινή Μελέτη», σκέφτηκαν να το γυρίσουν το Σάββατο με προσωπικό ασφαλείας, ενώ δεν θα υπάρξει αποχώρηση, αφού δεν θα υπάρξει η ψηφοφορία του κοινού. Ωστόσο, η ιδέα του Σαββάτου αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, αφού πολλοί συμμετέχοντες δεν μπορούν λόγω υποχρεώσεων. Αλλά και η Ζέτα Μακρυπούλια κωλύεται, καθώς το Σάββατο έχει διπλές παραστάσεις στο θέατρο.

Για το συγκεκριμένο πρόβλημα ακούγεται ότι η παραγωγή σκέφτεται να γίνουν τα γυρίσματα σε δύο δόσεις, ώστε να εξυπηρετηθούν όλοι. Αλλά και πάλι τίποτε δεν είναι σίγουρο, αφού δεν ξέρουν κατά πόσο αυτό είναι εφικτό. Σε περίπτωση που δε βρεθεί λύση, το κανάλι σκέφτεται την Κυριακή να προβάλλει σε επανάληψη την πρεμιέρα του Dancing. Πάντως, σε περίπτωση που γίνει η μαγνητοσκόπηση, όπως αποκάλυψε η Ελεονωρα Μελέτη, η αποχώρηση αυτής της εβδομάδας θα γίνει στην αρχή του επόμενου ζωντανού Live, αφού όλη την επόμενη εβδομάδα θα τρέχει η ψηφοφορία του κοινού.