Γιατί έφυγε η σκηνοθέτις της Ελεονώρας;

06.04.2011
Η τελευταία εκπομπή ήταν αυτή για τη σκηνοθέτιδα της "Πρωινής Μελέτης", Ελένης Σπανάκου. Η εν λόγω φεύγει από το πρωινό του Star και η Ελεονώρα Μελέτη το έμαθε στον "αέρα" από το ακουστικό κι ενώ έλεγε τον καιρό. Αλλά ποιος είναι ο λόγος της αποχώρησης; Γεννητούρια θα έχουν σε λίγο καιρό στην «Πρωινή Μελέτη», αφού η σκηνοθέτις της εκπομπής, Ελένη Σπανάκου είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της. Αυτός, άλλωστε είναι ο λόγος που σήμερα αποχώρησε από την «Πρωινή Μελέτη».

Η τελευταία εκπομπή ήταν αυτή για τη σκηνοθέτιδα της "Πρωινής Μελέτης", Ελένης Σπανάκου. Η εν λόγω φεύγει από το πρωινό του Star και η Ελεονώρα Μελέτη το έμαθε στον "αέρα" από το ακουστικό κι ενώ έλεγε τον καιρό. Αλλά ποιος είναι ο λόγος της αποχώρησης; Γεννητούρια θα έχουν σε λίγο καιρό, αφού η Σπανάκου είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

Ωστόσο, δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστο τον τρόπο που η Ελεονώρα Μελέτη ανακοίνωσε το ευχάριστο γεγονός και πώς το θηρίο κατάφερε να στρέψει το ενδιαφέρον από τη μέλλουσα μητέρα πάνω της. Την ώρα, λοιπόν, που έλεγε τον καιρό και προβληματιζόταν τι θα φορέσει σήμερα και αύριο που χαλάει ο καιρός, μαθαίνει για την αποχώρηση της Σπανάκου.

Μας ανακοινώνει τα ευχάριστα και τα επόμενα λεπτά περιγράφει στους τηλεθεατές ότι η ίδια έμαθε πρόσφατα περί εγκυμοσύνης, αφού αν κι έξι μηνών η σκηνοθέτις, η Μελέτη δεν είχε πάρει πρέφα. Την έβλεπε και δεν καταλάβαινε ότι είναι έγκυος. Και στο σημείο αυτό προσπάθησε να δώσει μία εξήγηση, πώς και δεν το κατάλαβε. Εμείς την εξήγηση την έχουμε, αλλά δεν θέλουμε να της χαλάσουμε τη φαντασία….