Λιάγκας: Είπε την Κοκκίνου... "Κοντίνου"!

13.04.2011
Ακόμη μία εβδομάδα και η Έλλη Κοκκίνου είναι εξώφυλλο με τον αγαπημένο της, Γιώργο Μπόγρη σε κοινή τους έξοδο. Το ερωτευμένο ζεύγος απαθανατίζεται σε τρυφερά ενσταντανέ και η εικόνα τους (και να μας συγχωράει η λατρεμένη Έλλη)

Ακόμη μία εβδομάδα και η Έλλη Κοκκίνου είναι εξώφυλλο με τον αγαπημένο της, Γιώργο Μπόγρη σε κοινή τους έξοδο. Το ερωτευμένο ζεύγος απαθανατίζεται σε τρυφερά ενσταντανέ και η εικόνα τους (και να μας συγχωράει η λατρεμένη Έλλη) ένα γέλιο μας το προκαλεί. Είναι βλέπεις αυτή η... χαοτική διαφορά ύψους που τους χωρίζει, που δεν μπορεί να περάσει ασχολίαστη. Από κάθε άποψη.

Και δεν μπορούσε να περάσει ασχολίαστη ούτε και στο «Πρωινό mou», όπου γι ακόμη μία φορά ξεσάλωσαν με τα σχόλια. Εννοείται ότι πρώτος και καλύτερος ήταν ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος σε σχέση με άλλες φορές ήταν πιο μαζεμένος, αλλά μία του ατάκα ήταν αρκετή για να κάνει τους άλλους να γελάσουν και την Φαίη Σκορδά να γίνει έξαλλη.

Βλέπεις, σε τέτοιες περιπτώσεις, η Φαίη είναι η... φωνή της συνείδησης, που πάει να μαζέψει την κατάσταση. Αλλά όταν ακούς τον Λιάγκα να λέει την Κοκκίνου... «Κοντίνου» πώς να το σώσει η Φαίη; Βέβαια, την αρχή έκαναν οι συνεργάτες της εκπομπής πίσω από τις κάμερες, οι οποίοι με το που είδαν το πλάνο με τη φωτογραφία του ζεύγους, άρχισαν τα γέλια. Η Σκορδά είπαμε προσπαθούσε να το μαζέψει, αλλά τα σχόλια για την εικόνα εκτοξεύονταν από παντού. Μπρος και πίσω από τις κάμερες...