Ο "γάμος" ωφελεί σοβαρά την AGB!

13.04.2011
Δεν ξέρουμε, αν τελικά η Ελένη Μενεγάκη βάλει το τρίτο στεφάνι, όμως, η φημολογία των τελευταίων ημερών για επικείμενο γάμο την Δευτέρα του Πάσχα, κάνουν καλό στα νούμερα του «Καφέ». Για του λόγου το αληθές, από τις ελάχιστες φορές

Δεν ξέρουμε, αν τελικά η Ελένη Μενεγάκη βάλει το τρίτο στεφάνι, όμως, η φημολογία των τελευταίων ημερών για επικείμενο γάμο την Δευτέρα του Πάσχα, κάνουν καλό στα νούμερα του «Καφέ». Για του λόγου το αληθές, από τις ελάχιστες φορές (μήπως είναι και η μοναδική) τη φετινή χρονιά, η Ελένη είδε την εκπομπή της να περνάει την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα στα νεανικά κοινά.

Συγκεκριμένα, ο «Καφές» έκανε 19,5% ενώ το «Πρωινό mou» 18,6%. Την πρώτη θέση την Τρίτη την κατέκτησε η σειρά του Star, «Μαρία άγγελε μου» που συνεχίζει τις δόξες της «Κορίνας της αγριόγατας», κάνοντας δύσκολη τη ζωή τόσο της Μενεγάκη όσο και των Καραμεροχαριτάτων στη μάχη της τηλεθέασης.

Στο σύνολο, πρώτοι τερμάτισαν οι ΣκορδαΛιάγκα με 25,5%, δεύτερη η «Μαρία άγγελε μου» με 16.7%, τρίτοι ΚαραμεροΧαριτάτοι με 12,6%, ενώ η «μέλλουσα νύφη» ανέβασε τα ποσοστά της τερματίζοντας τέταρτη με 12,2%.