"Αρπάχτηκαν" στον... αέρα Μανωλίδου - Σουλιώτη!

15.04.2011
Από αλλού θα περίμενε η Ευγενία Μανωλίδου να της έρθει κι από αλλού τη βρήκε. Με καλεσμένους πρώτα τον Νίκο Μουρατίδη και μετά τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο, οι οποίοι στο παρελθόν δεν είχαν δείξει

Από αλλού θα περίμενε η Ευγενία Μανωλίδου να της έρθει κι από αλλού τη βρήκε. Με καλεσμένους πρώτα τον Νίκο Μουρατίδη και μετά τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο, οι οποίοι στο παρελθόν δεν είχαν δείξει και τεράστια συμπάθεια για το πρόσωπό της, η Μανωλίδου θα περίμενε ότι μαζί τους θα τα έβρισκε σκούρα. Αλλά όχι.

Βρήκε το μάστορά της στο πρόσωπο της «νοικοκυράς», Ιωάννας Σουλιώτη. Βλέπεις, σε προηγούμενες εκπομπές με καλεσμένες άλλες «νοικοκυρές», η Ευγενία δεν είχε κανένα πρόβλημα, αλλά εδώ είχαμε να κάνουμε με την «γλωσσοκοπάνα» του ριάλιτι, την γυναίκα που με ευκολία βρίσκει λόγο για να αρπαχτεί. Και το αυτό συνέβη και στο Daily dancing με την Σουλιώτη να μην αντέχει τον παραγκωνισμό και στο τέλος να ξεσπά.

Η Ευγενία στην χθεσινή εκπομπή είχε καλεσμένους τον Βαλλιανάτο, την Σουλιώτη και τον χορευτή της Ελεονώρας Μελέτη, Ηλία Λαδά. Αλλά, φευ για τους τελευταίους δύο, το ενδιαφέρον της παρουσιάστριας μονοπώλησε αποκλειστικά ο Βαλλιανάτος. Έτσι, στο τέλος με το που δόθηκε η ευκαιρία στη Σουλιώτη (που σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής ανέβαζε στροφές) το έκανε το ξέσπασμα της κι ευτυχώς γα εμάς, ξυπνήσαμε λίγο. Αργά, αλλά ξυπνήσαμε.

Όταν έκλεινε λοιπόν η εκπομπή η Μανωλίδου απεύθυνε ερώτηση στον Λαδά, σχολιάζοντας ότι σήμερα τον είχαν έξω από τη συζήτηση. Κι αυτό ήταν. Η «νοικοκυρά» πετάχτηκε σχολιάζοντας ότι κι εκείνη την άφησαν έξω από τη συζήτηση. Η Ευγενία της απάντησε: «Δεν έχεις ανάγκη εσύ. Πετάγεσαι μόνη σου» και ήρθε το μαγουλάκι της Σουλιώτη κι έγινε κόκκινο από θυμό. Στο κλείσιμο, δε, η «νοικοκυρά» σχολίασε ότι είναι η μόνη εκπομπή που δεν έβγαλε λέξη, με τον Βαλλιανάτο να σχολιάζει ότι… «έβγαλες γλώσσα». Κρίμα για εμάς, κρίμα και για την Ευγενία που έγινε στο τέλος το ξέσπασμα, γιατί η εκπομπή θα αποκτούσε πραγματικά ενδιαφέρον.