Η Ελένη σνόμπαρε τον "γάμο" της!

15.04.2011
Η μεγαλύτερη απόλαυση είναι οι μέρες εκείνες που τα life and style περιοδικά φιλοξενούν στο εξώφυλλό τους βαρυσήμαντα θέματα που αφορούν την προσωπική ζωή της Ελένης Μενεγάκη… Διαζύγιο

Η μεγαλύτερη απόλαυση είναι οι μέρες εκείνες που τα life and style περιοδικά φιλοξενούν στο εξώφυλλό τους βαρυσήμαντα θέματα που αφορούν την προσωπική ζωή της Ελένης Μενεγάκη… Διαζύγιο, νέος έρωτας, γάμος… Αυτή την εβδομάδα τα περιοδικά φιλοξενούν τον επικείμενο «γάμο» της παρουσιάστριας και ποια είναι η αλήθεια πού κρύβεται πίσω από αυτόν.

Μάλιστα, ένα εξ’ αυτών, έχει πρώτη μούρη το πρόσωπο της Ελένης κι από κάτω τίτλος: «Όλη η αλήθεια για το γάμο της». Μία που το είδε η παρουσιάστρια και μία που έχασε την… μπέρδα της. Προσπέρασε το εξώφυλλο, άνοιξε αμέσως το περιοδικό και το μόνο που κατάφερε να σχολιάσει (φανερά εκνευρισμένη) ήταν «και μέσα έχει θέματα, θέματα, φωτογραφίες».

Επίσης, να σημειωθεί ότι αυτή τη φορά η Μενεγάκη τα περιοδικά δεν τα σχολίασε με το πάνελ της στην αρχή της εκπομπής, όπως είθισται, αλλά προς το τέλος και μάλιστα από τον καναπέ της. Κι εννοείται, ότι για τν «ταμπακιέρα» δηλαδή τον «γάμο» δεν είπε κουβέντα.