Ο Σάββας Πούμπουρας στα Everyday Girls του MTV

17.04.2011

Δευτέρα, 18 Απριλίου, στις 21.00 στο MTV 

 

Ο πολυτάλαντος Σάββας, που με ό,τι καταπιάνεται το κάνει, όπως λέει και ο ίδιος, μόνο γιατί περνάει καλά, μιλάει στη Μυρτώ και την Μαριάνθη για όλα, για το «Πλάκα κάνεις» αλλά κυρίως για τον έρωτα, τις σχέσεις, τα όνειρα, τους φόβους και πολύ περισσότερο για τα κορίτσια: «Στην γυναίκα το πρώτο πράγμα που κοιτάζω είναι το χαμόγελο της και τα δόντια της. Μου αρέσουν οι ατέλειες και τα απλά everyday girls. Ας πούμε μου αρέσουν τα στραβά δοντάκια που κάνουν ένα χαμόγελο ακόμα πιο ωραίο.» Γι’ αυτό και άλλωστε δηλώνει ότι δεν είναι από τους άντρες που τρελαίνονται με την Angelina Jolie.

Όσο για τον έρωτα, ο Σάββας ομολογεί: « Έζησα τον μεγάλο έρωτα το 2006 και καταστράφηκα. Από εδώ και πέρα δεν υπάρχει αυτό για μένα. Μόνο να είμαι με μια κοπέλα και να γουστάρουμε να είμαστε καλά». Φυσικά δεν θα γινόταν να μην αναφερθεί και στον γάμο ο οποίος δεν είναι στα άμεσα σχέδια του, περισσότερο θα ήθελε να τον αποφύγει: «Δεν θέλω να παντρευτώ. Μπορώ να ζήσω με μία γυναίκα και να κάνω και παιδιά εκτός γάμου. Θυμάστε στο sex and the city που ο Mr. Big και η Carie ακόμα και όταν παντρεύτηκαν κάποια στιγμή είχαν δύο σπίτια; Αυτό είναι μια πολύ καλή ιδέα.»

Τα όνειρα του, όπως αναφέρει είναι μόνο πραγματοποιήσιμα. Το μεγαλύτερο είναι να γυρίσει ολόκληρο τον κόσμο και σκοπεύει να το πετύχει. Όσο για τους φόβους του, δεν φοβάται τίποτα… μικρός το σκοτάδι, τώρα μόνο τις κατσαρίδες.

Ο Σάββας το Πάσχα θα ταξιδέψει με την μηχανή του, που λατρεύει, προς Βόρεια Ελλάδα και θα κάνει φυσικά μία στάση και στα αγαπημένα του Ζαγοροχώρια, μιας και από εκεί είναι και η καταγωγή της μητέρας του.