Φαίη: Φιρί φιρί να γεννήσει στο πλατό!

18.04.2011
Όταν μάθουμε ότι η Φαίη Σκορδά δέησε και γέννησε επιτέλους τον Λιάγκα Junior θα μου φαίνεται σαν ψέμα. Θα πρόκειται για κάποια πλάκα του συζύγου στο τηλεοπτικό κοινό, με την Φαίη να ξεπροβάλλει (πρώτα η κοιλιά της εννοείται) στο καπάκι και να λέει: «surprise».

Όταν μάθουμε ότι η Φαίη Σκορδά δέησε και γέννησε επιτέλους τον Λιάγκα Junior θα μου φαίνεται σαν ψέμα. Θα πρόκειται για κάποια πλάκα του συζύγου στο τηλεοπτικό κοινό, με την Φαίη να ξεπροβάλλει (πρώτα η κοιλιά της εννοείται) στο καπάκι και να λέει: «surprise». Η Μεγάλη Δευτέρα είναι (σύμφωνα με τα δημοσιεύματα) η τελευταία μέρα για τον τοκετό κι ενώ περιμέναμε ότι θα ανοίξουμε την τιβί και ο Γιώργος Λιάγκας θα είναι μόνος, τσουπ βλέπουμε και την Σκορδά μες στην τρελή χαρά.

Πελαργός – Φαίη: 0-1. Το βλεπες, το έπαιξες; Ε σαν τη διαφήμιση είναι πια και η περίπτωση της παρουσιάστριας, αφού κάθε πρωί πριν ανοίξουμε την τιβί, στοιχηματίζουμε αν θα την δούμε στις επάλξεις ή πήγε να γεννήσει. Η ίδια, όπως λέει, νιώθει μια χαρά και δε βρίσκει το λόγο να μην είναι στην εκπομπή. Το γεγονός ότι χαλάει την πιάτσα, διότι άντε εσύ ως ετοιμόγεννη να πείσεις το μπος ότι δεν μπορείς να είσαι στη δουλειά (αφού εκείνος θα σου πει η Σκορδά γέννησε στο... πλατό) μετράει;

Γιατί, έτσι όπως το πάει η Σκορδά, στο πλατό θα γεννήσει. Και μακάρι, διότι μετά από τόσες τηλεοπτικές εγκυμοσύνες που έχουμε περάσει, ένα σπάσιμο νερών στον «αέρα» δυστυχώς δεν το έχουμε ζήσει. Λες η Σκορδά να είναι εκείνη που θα μας χαρίσει τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές στιγμές; Εδώ που τα λέμε, φιρί φιρί το πάει!