"Εμφύλιος" στον ΑΝΤ1!

18.04.2011
Μία... ωραία ατμόσφαιρα είναι εκεί πάνω στη μεγάλη οικογένεια του ΑΝΤ1. Τα «τέκνα» του καναλιού φαίνεται ότι είναι μες στην... αγάπη και τη λατρεία και δεν έχουν πρόβλημα να το δείξουν δημοσίως. Χαρακτηριστικό παράδειγμα,

Μία... ωραία ατμόσφαιρα είναι εκεί πάνω στη μεγάλη οικογένεια του ΑΝΤ1. Τα «τέκνα» του καναλιού φαίνεται ότι είναι μες στην... αγάπη και τη λατρεία και δεν έχουν πρόβλημα να το δείξουν δημοσίως. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ο Σάββας ο Πούμπουρας, ο οποίος φέτος σημειώνει τρελή επιτυχία με το «Πλάκα μου κάνεις».

Δεν έχω καταλάβει, αν ο Σάββας ο Πούμπουρας πιστεύει ότι με την εκπομπή του και τις... ευφάνταστες πλάκες που «σκαρώνει» με τον Δημήτρη Βλάχο στον κόσμο, κάνει τηλεόραση υψηλού επιπέδου, αλλά για εκείνον οι «Νοικοκυρές» του καναλιού του είναι... σκουπίδι!

Σε συνέντευξη του, δεν πτοήθηκε να αποκαλέσει το ριάλιτι του ΑΝΤ1 «μ*λ*κι*ς», λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πρέπει να σταματήσουν επιτέλους να παίζουν στην τηλεόραση. Όταν τον ρώτησαν σε ποιο πρόγραμμα αναφέρεται, κατονόμασε αμέσως (και χωρίς δισταγμό) τις «αδελφές... Νοικοκυρές».

Μάλιστα, εξήγησε ότι το θεωρεί πολύ άσχημο πρόγραμμα και ότι ο κόσμος δεν χρειάζεται να βλέπει έξι γκόμενες να βάφουν τα νύχια και να κάνουν μπάνιο στην πισίνα. «Δεν έχω πρόβλημα με τις κοπέλες, αλλά πρέπει να υπάρχει λίγη τσίπα και ηθική» καταλήγει. Μωρέ άδικο δεν έχει, αλλά έχει ακουστά τη φράση: «Βγάλε τη σκούφια σου και βάρα με»; Γιατί και η πλάκα να βάζουν τον άλλον να πίνει κρασί από το παπούτσι της γκόμενας, δεν είναι και η πιο χαριτωμένη στιγμή της τηλεόρασης. Ούτε έχει ανάγκη ο κόσμος τέτοιες πλάκες για να περάσει καλά....