Ελένη: Θα πάει καλεσμένη στον Κωστόπουλο;

18.04.2011
Είναι κουμπάροι, κάποτε υπήρξαν και καλοί φίλοι, αλλά εδώ κι ενάμιση χρόνο δεν κάνουν πια παρέα. Ο λόγος για τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Ελένη Μενεγακη, οι οποίοι εκτός των άλλων βρίσκονται κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη.

Είναι κουμπάροι, κάποτε υπήρξαν και καλοί φίλοι, αλλά εδώ κι ενάμιση χρόνο δεν κάνουν πια παρέα. Ο λόγος για τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Ελένη Μενεγακη, οι οποίοι εκτός των άλλων βρίσκονται κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη. Αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν συναντηθεί ούτε τηλεοπτικά. Για συνάντηση στους διαδρόμους δεν ξέρουμε, δεν τους περιδιαβαίνουμε.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται να έρθει η βραδιά που η Ελένη θα συναντηθεί τηλεοπτικά με τον κουμπάρο της, αφού εκείνος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να πάει καλεσμένη στην εκπομπή του. «Είμαστε στο ίδιο κανάλι. Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα περάσει» απάντησε ο Κωστόπουλος σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων.

Μάλιστα, αποκάλυψε, σε περίπτωση που γίνει η μεγάλη τηλεοπτική συνάντηση (εγώ πάλι γιατί δεν βλέπω να γίνεται;) τι θα τη ρωτήσει: «Αν είναι καλά, πώς τα περνάει και άλλα τέτοια». Ο Κωστόπουλος δικαιολόγησε επίσης την απουσία της Ελένης από την πρεμιέρα του Greek idol και τη δήλωση της ότι θα περάσει από το show κάποια στιγμή. Ε να «στρώνουμε» σιγά σιγά το έδαφος για τη μεγάλη τηλεοπτική συνάντηση που λέγαμε.