Μία 20χρονη αποπλάνησε τον μικρό Θοδωρή!

20.04.2011
Όλο συγκλονιστικές αποκαλύψεις και βαρυσήμαντες δηλώσεις είναι τον τελευταίο καιρό ο Θοδωρής Ρακιντζής, ο οποίος με αυτά και με εκείνα, καταφέρνει και κλέβει την παράσταση από όλους εκεί στο Super Star. Μετά τη δήλωση/χυλόπιτα

Όλο συγκλονιστικές αποκαλύψεις και βαρυσήμαντες δηλώσεις είναι τον τελευταίο καιρό ο Θοδωρής Ρακιντζής, ο οποίος με αυτά και με εκείνα, καταφέρνει και κλέβει την παράσταση από όλους εκεί στο Super Star. Μετά τη δήλωση/χυλόπιτα στην Ζέτα Μακρυπούλια ότι δεν θα έβγαινε ποτέ μαζί της και ότι δεν του αρέσει ως γυναίκα, ο Θοδωρής «ξαναχτυπά» με μία συγκλονιστική, μα πραγματικά συγκλονιστική αποκάλυψη των παιδικών του χρόνων.

Όταν ήταν 14 χρονών τον αποπλάνησε μία 20χρονη κοπέλα!!! Αφορμή για να βγάλει τα εσώψυχά του ο πανελίστας της Χριστίνας Λαμπίρη, ήταν το θέμα που έπαιξε στην εκπομπή με «την πρώτη φορά των διάσημων. Πότε έχασαν ο, τι πολυτιμότερο είχαν». Και ο Ρακιντζής βρήκε την ευκαιρία να αποκαλύψει στους τηλεθεατές και συναδέλφους του στη εκπομπή, ότι η δική του πρώτη φορά ήταν σε ηλικία 14 ετών από μία πανέμορφη 20χρονη κοπέλα, η οποία πρώτα τον αποπλάνησε (επί μιάμιση ώρα παρακαλώ) και μετά ο έρμος ανακάλυψε ότι τον είχε παίξει στοίχημα με τις φίλες της.

Ακόμη κι έτσι, δεν τον χάλασε, διότι επρόκειτο για μία πανέμορφη (όπως είπαμε κοπέλα), για την οποία ο ίδιος ήταν σίγουρος ότι δεν θα γύριζε ποτέ να τον κοιτάξει. Ούτε το χέρι να του πιάσει και χωρίς να φανούμε κακοί, ίσως και να καταλαβαίνουμε το λόγο. Αλλά επειδή, ο 14χρονος Θοδωρής έπαιζε μουσική σε κλαμπ, η ιδιότητα αυτή ήταν καλή... παγίδα για τα κορίτσια. Πάντως, οι αποκαλύψεις του άφησαν με ανοιχτό το στόμα τους υπόλοιπους, με την Λαμπίρη να αντιμετωπίζει με χιούμορ τον συνεργάτη της. Εμείς, πάντως πολύ χαρήκαμε αυτή την εξομολόγηση.